Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji nějaký program na úpravu .exe programů, poradí mi někdo? Potřebuji u pár programů upravit vlastnosti a ikony (Ne jen u zástupců). Jeden program je překonvertovaný .bat na .exe a druhý je hra u které byl využit engine, ale jako taková byla předělána na jinou, takže se k ní nehodí ikona a původní popis.
Děkuji
Dobrý den, já jsem podobný problém kdysi řešil programem Resource Hacker. Je to freeware a snad nepotřebuje ani instalaci. Doporučuji vždy ten soubor EXE před úpravou v programu zálohovat. Někdy se ta úprava nepovede, tak aby se mohla případně zopakovat. Zdravím!
doplněno 20.04.13 09:59:To jsem rád, že to pomohlo. Na výměnu ikon u EXE souborů to je dobré. Ale umí toho i více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.