Nejste přihlášen/a.
Poté co jsem přeinstalovat Windows mi PC přišel ještě více pomalejší, myslím že mu půrostě něco jeno mchybý ale nevím co mu dodat..navíc m iněkdy vyskočí bublina o tom že mám nízkou virtuální pamět..já už nevím co s tím má mdělat..leze mi to an nervy..když na bublinu kliknu nic se nestane.. Jak mám vůbec tuhletu pamět nastavit?
Jako je toho hodně, při prohlížení internetu...se počítač taky ihned přetíží..nezvládá více operací.. (Využití CPU 100%)
Rád vyhovím čemukoliv co mi tady popíšete..jenom mi s tím pomožte..jinak se už z teho počítače zcvoknu...
Virtuální paměť je místo na pevném disku, které PC využívá jako doplněk k operační paměti.
1. Zkontroloval bych, je-li na pevném disku dostatek místa, popřípadě bych to nepotřebné vymazal
2. Defragmentoval bych disk (místo pro virtuální paměť snad musí být souvislé)
nebo - což už něco stojí - zvážil dokoupení operační paměti aspoň na 4GB (systém pak nebude potřebovat velkou vituální paměť), zvážil koupení jiného většího pevného disku - dnes jsou krásné HDD 3TB, nebo rovnou ten starý křáp vyhodil a pořídil si pořádně nadupaný herní stroj s 16GB operační paměti.
Zkuste ovladače grafické karty. I když to zdánlivě nesouvisí, už se mi stalo, že mi to bez příslušných ovladačů grafické karty zatěžovalo procesor a po jejich instalaci to ustalo.
geforce.co.uk/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.