Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení virtuální paměti, Využití CPU

Od: maka1 odpovědí: 9 změna:

Poté co jsem přeinstalovat Windows mi PC přišel ještě více pomalejší, myslím že mu půrostě něco jeno mchybý ale nevím co mu dodat..navíc m iněkdy vyskočí bublina o tom že mám nízkou virtuální pamět..já už nevím co s tím má mdělat..leze mi to an nervy..když na bublinu kliknu nic se nestane.. Jak mám vůbec tuhletu pamět nastavit?

Jako je toho hodně, při prohlížení internetu...se počítač taky ihned přetíží..nezvládá více operací.. (Využití CPU 100%)

Rád vyhovím čemukoliv co mi tady popíšete..jenom mi s tím pomožte..jinak se už z teho počítače zcvoknu...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

- Co ovladače? Máš tam nacpaný všechny co potřebuje deska?
- Volné místo na disku máš?
Pro info. napiš jakou máš sestavu (CPU, RAM, grafika) a operační systém.

hanher*
maka1
hodnocení

AMD Athlon 64 3800+ 2,41GHz, 1GB RAM, Nvidia GeForce 760 GT 256 MB

rv*
hodnocení

0x

Virtuální paměť je místo na pevném disku, které PC využívá jako doplněk k operační paměti.

1. Zkontroloval bych, je-li na pevném disku dostatek místa, popřípadě bych to nepotřebné vymazal

2. Defragmentoval bych disk (místo pro virtuální paměť snad musí být souvislé)

nebo - což už něco stojí - zvážil dokoupení operační paměti aspoň na 4GB (systém pak nebude potřebovat velkou vituální paměť), zvážil koupení jiného většího pevného disku - dnes jsou krásné HDD 3TB, nebo rovnou ten starý křáp vyhodil a pořídil si pořádně nadupaný herní stroj s 16GB operační paměti.

chizuru*

Vy jste mi číslo... Ne každý na to má a také ne všichni hrají hry. 3TB je zbytečnost, já mám 230GB a mám plnou ani ne čtvrtinu- A to hry hraji.
A tazatale bych se zeptala, jaký operační systém používá. Protože i když už ta tu otázka jednou byla, nebylo odpovězeno.

maka1
hodnocení

pardon..aprdon..na OS jsem zapoměl :D.. Windows XP SP3

hodnocení

0x

Hen sa to šteluje.

Nastavení virtuální paměti, Využití CPU
maka1
hodnocení

Myslím, že by to mělo být správně, když počítač údaje nastavil na 1534MB, když má být velikost o 1.5 větší než operační paměť ( 1GB)

chizuru*
hodnocení

0x

Zkuste ovladače grafické karty. I když to zdánlivě nesouvisí, už se mi stalo, že mi to bez příslušných ovladačů grafické karty zatěžovalo procesor a po jejich instalaci to ustalo.
geforce.co.uk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]