Nejste přihlášen/a.
dobry den koupil jsem jsi webku GENIUS ILOOK3 na p.c a když jsem ji zastrčíl do usb ,tak nejde ,asi to bude chtít nainstalovat ovladače teto kamerky ,poradte mi prosím ,jak a kde to mam hledat ,a co stahnout ,aby tato webka mi šla děkuji za odpoved brzkou ,nemam instalační c.d ,tak jak a presný postup ,jak mám postupovat ,abych kamerku mohl spustit ,třeba na skype dekuji hezký večer
Tyto kamerky většinou ovladače ani nepotřebují a když ano, Windows si je stáhnou. Podle čeho soudíš, že nejde?
tak jsem ji zapl do usb a pustil skype a nejde mi spustit ,takže nemuzu komunikovat ani videt se na webce ,jak to mám vyzkoušet zdali jide kamerka porad mi ,a nebo mam odinstalovat skype a znovu jej nainstalovat díky
doplněno 19.04.13 22:27:jsem ji zapnul do p.c a pustil skype a nejde rozjet webka,takže nemuzu komunikovatani videt na webce,jak to mám vyzkoušet zdali kamerka je v pořádku a nebo mam skype odinstalovat a znovu nainstalovat treba?
Nejsem jasnovidec! Jak jsi ji zkoušel? To jsi rovnou zkoušel volat a nic, nebo ses podíval do nastavení a kamera nebyla na výběr? Jaký máš OS?
A nezakládej pořád nové otázky!
diky ,ale proč nejde?
doplněno 21.04.13 05:25:tak mi porad praivo,jak to mám provect ,když zapnu skype tak zvuk nám mezi sebou jde ,ale mě musí druhá strana prozvonit ,ja jí neprozvonim ,protož,když zapnu skype tak to nejde druhou stranu prozvonit a pise mi to že je nutno restartovat skype jak se restartuje skype se dá nejak sám ,nebo restartovat p.c?když mi napíšeš jak mám postupovat a bude mi to fungovat webka ,tak nemusím psat další nove otázky .díky za odpoved
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.