Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win Vista problém se změnou motivů

Od: ondry* odpovědí: 6 změna:

Ahoj lidi chtěl bych se zeptat mám na stolním pc windows visty a nejde mě změnit motivy dám ho použít a píše to počkejte prosím a nezmění ho funguje prakticky jen motiv aero děkuji za odpověd když mi někdo poradí.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V nastavení vzhledu to nejde změnit?

Win Vista problém se změnou motivů

KLikni na Klasické možnosti vzhledu a otevře se ti okno

Win Vista problém se změnou motivů #2
ondry*
hodnocení

v nastavení vzhledu to taky nejde funguje jen aero ale jiný motivy tam nejdou chci změnit pouze lištu na jinou místo aera ale furt se tam drží aero a jinej motiv nejde?

Motiv je něco jiného. Nejde změnit barevné schéma podle obrázku 2? A když upravíš vizuální efekty v možnostech výkonu? To taky nereaguje?

doplněno 19.04.13 19:36:

Ani jejde upravit vzhledy oken pod tlačítkem Upřesnit...?

ondry*
hodnocení

podle obrázku 2 si ho vyberu dám použít a chvílu ti píše čekejte prosím ztmavne obrazovka ale furt to nechá aero a nevymění to za jinej víš ;)

TAk to nevím, leda zkusit aktualizovat ovladače grafiky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]