Nejste přihlášen/a.
Poraďte mi co dělat dál, když po zasunutí USB flash disku se nezobrazí. Ve správci zařízení jsem našel výstražná trojůhelník u velkokapacitní zařízení USB. Ve vlastnostech je "toto zařízení nelze spustit-chyba 10"
Dobrý den, podívejte se viz odkaz - patrně budete muset aktualizovat ovladač. Zdravím!
doplněno 08.07.13 21:42:A jaký je na flashce filesystém?
doplněno 08.07.13 21:45:Je ta flashka prázdná nebo s daty? Možná by pomohl formát na jiný filesystém.
doplněno 08.07.13 22:33:Problém je, že neznám OS WIN-7, ale v OS WIN-XP se přes Ovládací panely dalo "Přidat nový hardware".
Otázkou je, zda by se takto dala vynutit ta flashka. A ta flashka je tedy zcela nová nebo už někde a někdy pracovala? A nebyla připojena a zformátována v TV?
doplněno 08.07.13 22:50:Těžko říct - může být tedy i poškozená. Někdy stačí špatně odpojit, resp. když se jenom vytáhne.
doplněno 08.07.13 22:54:Když na ní klepnete pravým myšítkem, tak tam není formátování nebo vlastnosti?
doplněno 08.07.13 23:34:Zkuste tento program, jestli tu flashku najde a zformátuje.
doplněno 09.07.13 00:00:Tak ostatní flashky fungují. Pouze tato jedna nechce s tím řadičem spolupracovat. A ani v jiném NTB.
Chyba musí být v té flashce. Já už asi nic neporadím - jen to formátování a vyzkoušet.
doplněno 09.07.13 00:06:Když jiné flashky fungují, tak nepotřebujete ovladače - pro jednu flashku žádné speciální nebudou.
Díky za ochotu, ale na této stránce je poradce pro Windows XP. Já jsem prve zapoměl napsat, že mám W7 Home Premium. Jinak, když jsem chtěl aktualizovat ovladač, tak to odepsalo-ovladač je aktuální-jsem tam kde jsem byl. Pokud dám jinou "flešku", tak vše funguje normálně. V zařízení s vymenitelným úložištěm se zobrazí a fachčí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.