Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB-chybová hláška 10

Od: rudy63® odpovědí: 8 změna:

Poraďte mi co dělat dál, když po zasunutí USB flash disku se nezobrazí. Ve správci zařízení jsem našel výstražná trojůhelník u velkokapacitní zařízení USB. Ve vlastnostech je "toto zařízení nelze spustit-chyba 10"

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se viz odkaz - patrně budete muset aktualizovat ovladač. Zdravím!

support.microsoft.com/...

doplněno 08.07.13 21:42:

A jaký je na flashce filesystém?

doplněno 08.07.13 21:45:

Je ta flashka prázdná nebo s daty? Možná by pomohl formát na jiný filesystém.

doplněno 08.07.13 22:33:

Problém je, že neznám OS WIN-7, ale v OS WIN-XP se přes Ovládací panely dalo "Přidat nový hardware".

Otázkou je, zda by se takto dala vynutit ta flashka. A ta flashka je tedy zcela nová nebo už někde a někdy pracovala? A nebyla připojena a zformátována v TV?

doplněno 08.07.13 22:50:

Těžko říct - může být tedy i poškozená. Někdy stačí špatně odpojit, resp. když se jenom vytáhne.

doplněno 08.07.13 22:54:

Když na ní klepnete pravým myšítkem, tak tam není formátování nebo vlastnosti?

doplněno 08.07.13 23:34:

Zkuste tento program, jestli tu flashku najde a zformátuje.

slunecnice.cz/...

doplněno 09.07.13 00:00:

Tak ostatní flashky fungují. Pouze tato jedna nechce s tím řadičem spolupracovat. A ani v jiném NTB.

Chyba musí být v té flashce. Já už asi nic neporadím - jen to formátování a vyzkoušet.

doplněno 09.07.13 00:06:

Když jiné flashky fungují, tak nepotřebujete ovladače - pro jednu flashku žádné speciální nebudou.

hodnocení

Díky za ochotu, ale na této stránce je poradce pro Windows XP. Já jsem prve zapoměl napsat, že mám W7 Home Premium. Jinak, když jsem chtěl aktualizovat ovladač, tak to odepsalo-ovladač je aktuální-jsem tam kde jsem byl. Pokud dám jinou "flešku", tak vše funguje normálně. V zařízení s vymenitelným úložištěm se zobrazí a fachčí.

hodnocení

Je prázdná

doplněno 08.07.13 22:00:

Jak jí případně můžu přeformátovat, když se nikde neobjeví?

doplněno 08.07.13 22:06:

Je to tahle - viz obr.

doplněno 08.07.13 22:08:

nějak se mi to nedaří

USB-chybová hláška 10
hodnocení

Flashka už pracovala a v TV nebyla zformátována.

doplněno 08.07.13 22:51:

Jediný místo,kde se objeví je zde

USB-chybová hláška 10 #2
hodnocení

Tohle je maximum, co se mi povedlo. Momentálně je zobrazena, ale jen v zařízeních

USB-chybová hláška 10 #3
USB-chybová hláška 10 #4
hodnocení

Ješště jsem ve správci našel následující

doplněno 09.07.13 00:01:

Tyhle ovladače pravděpodobně chybí. A teď, co dál? Kde je stáhnu, nebo najdu?

USB-chybová hláška 10 #5
USB-chybová hláška 10 #6
USB-chybová hláška 10 #7

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zkus flešku v jiném portu, případně v jiném PC.

hodnocení

V jiném portu je to stejný

doplněno 08.07.13 21:40:

V jiném notebooku, se taky nenačte.

doplněno 08.07.13 22:10:

Flash disk EMTEC 32 GB- obrázek se mi nedaří odeslat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]