Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak z videa vystřihnout fotku?

Od: sweetrapsberry odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych z jednoho videa vystříhnout fotku, jde to v nějakém programu? A jak? Je to ve formátu MP4

Díky všem :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jdukolem
hodnocení

0x

Zkus napsat "jak vystřihnout fotku z videa"do vyhledávače Google. google.cz/... Počítej s tím,že získaný snímek bude mít velmi špatnou kvalitu.

dzordz*
hodnocení

0x

Ale. Pauznu video v daném místě, zmáčknu printscreen a mám přesně to, co bylo na obrazovce, tedy co je ve videu.

doplněno 19.04.13 18:50:

To není chráněné, jen to není ve framebufferu, ale v nějakém overlayi nebo tak. Možná někdo, kdo rozumí způsobu renderování ve windows, by věděl :)

Mě se ovšem u PrintScreenu občas stává, že je to nějak ochráněné a vložený obrázek se pak chová jako "díra" v grafickém editoru. :D Ovšem některé přehrávače umí ubrázek z videa zachytit. Třeba VLC player.

Jak z videa vystřihnout fotku?

hodnocení

0x

Nebo: Start / Všechny programy / Příslušenství / nástroj Výstřižky. Přetažením myši vybereš plochu monitoru, kterou chceš uložit.

redbus
hodnocení

0x

No mě se zrovinka dneska stalo,že jsem potřeboval to samé a ve win xp jsem udělal pár screenů a vložil do malování,leč když jsem se posléze koukl byl místo screenu vidět jen winplayer s černou dírou kde měl být obrázek.Ted jsem to zkusil ve win7 a funguje,tak pak babo rad...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]