Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím otevřít QSB.exe?

Od: marian® odpovědí: 7 změna:

Potřebuju poradit čím otevřít tento program, mám windows 7, 64bit a asi to chce 32bit. Jde to nějak otevřít v té 64? Nebudu přece instalovat jinou verzi. Potřebuje to dcera do školy, každá rada dobrá. Právě, že máme 2 notebooky a na obou dvou jsou 64bit kopie.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

klik pravou myší a kompatibilita a pak otevřít jakov xyz, oper. systému..

hodnocení

ja to skoušel a nejde nic

111®

tož to napiš do nápovědy. já to střelil od boku a bude to asi jinak...

praivo*
hodnocení

0x

"Potřebuje to dcera do školy" -? Podle všeho je to vyhledávací box od Google Desktop (Quick Search Box), vyvolá se myslím přes Ctrl+F na ploše nrbo Win+F.

hodnocení

Potřebuje to do školy do předmětu Operační výzkum na distribuční úlohy. Zatím se to nepodařilo ničím otevřít.

mowla*

Teoreticky by mohlo pomoci stáhnout knihovny pro W7 64-bit - viz (úplně dole) - usdigital.com/...

Předpokládám, že se program pokoušíš spustit s administrátorskými právy - resp- - co hlási program (nebo Win) při pokusu o spuštění?

hodnocení

při pokusu o spuštěni mi vyhodi okno že verze souboru neni kompatibilni se spuštěnou verzi systemu a že mam ověřit systemove informace systemu zda je potřeba 32bitova nebo 64bitova kopie

doplněno 19.04.13 04:37:

nepomohlo ani staženi te knihovny tak už nevim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]