Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vymazat historii

Od: micky* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, měl bych takový dotaz, když kliknu např. na "Tento počítač" tak se mi v řádku "Adresa" uchovává historie(a že tam toho je)- kterou vlastně vyvolávám přes šipky na klávesnici, problém je to, že nevím jak ji odstranit, jakože bych moc rád.
Předem děkuji za pomoc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus to přes Hlavní panel - Vlastnosti - Start menu - Customize - Clear.

micky*
hodnocení

No to jsem zkoušel, jenže to nevymaže historii řádku "Adresa" pouze tu historii posledně otevřených dokumentů - a tu mám vypnutou (no ona ta historie toho řádku je jiná než historie posledně otevřených (?) dokumentů)
Jde to jistě udělat zásahem do registu, kde se příslušné odkazy vymažou. Pokud víš jak na to, můžeš to zkusit. Jinak neodborný zásah do registru Windows může způsobit jejich nestabilitu až případně nefunkčnost.
Jestli je vymazání nějaký software (možná ano), nevím.
killli*
Ahojky, já jsem si nainstalovala prográmek CCleaner, ten maže všechnu možnou historii, poslední místo downloadování apod., ale nejsem odborník, takže nevím, jestli to smaže i to, co chcete vy. Možná by se k tomu mohl vyjádřit ještě někdo znalejší, jen dávám tip :) Pěkný večer!
JJ, ccleaner beru. A co třeba start/nastaveni/ovladaci panely/možnosti internetu/ a odstranit veškerý offline, historii a cookies
micky*
hodnocení

:)Dík za typ, přes ten net-obsah to jde, nevím ccleaner nepoužívám - používám TuneUp2008 a ten to právě neodstraní - ale možná to má někde v nastavení
ccleaner je čistě čistič, občas ho pustim i já a hlavně ho dávám uživatelům, mam ho ozkoušený, zato tuneup tak ten už zasahuje do systému mnohem více a radim být opatrný...
jinak neni zač

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]