Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Jedná se o technickou otázku na technologie nebo existenci poskytovatele.
Chtěl bych se zeptat kde se dá na internetu anonymně založit fórum, kde by se lidé z určitého města mohli "synchronizovat" a diskutovat určitou problematiku, ke které se například úřady staví laxně a tím, že každém zvlášť lžou, tak bychom de fakto mohli eliminovat problém "rozděleného mozku"
Ideální bych si to představoval jako phpFórum třeba i moderované (kvůli spammerům) kam by šly lepit i skenované dokumenty, fotky apod.
Potřebuju ale kvůli charakteru, aby fórum mělo šanci vydržet třeba 4 roky apod... tj. nic rychlokvašeného a taky abych url adresu jen jednou rozdal do schránek (+heslo např.) a aby nebyla nějak šílená aby tam lidi lezli.
díky
www.forum-zdarma.cz
Osobně ale doporučuji koupit si webhosting a vlastní doménu (např. u WEDOSu to stojí celkem okolo 500 Kč/rok). Spravovat a moderovat ho budeš muset sám, nebo si na to někoho najít.
doplněno 16.04.13 19:29:Já mám PunBB.
Já provozuji fórum phpbb, které je asi nejrozšířenější a celkem jednoduché na údržbu. Chce to mít nějaký webhosting, to je nejlevnější varianta - dřív byl asi nejlepší station.cz, teď wedos.cz. Já to fórum mám na virtuálním serveru 4smart.cz - když se tam provozuje víc věcí, vyplatí se to o něco víc než webhosting, jinak je to asi zbytečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.