Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v prohlížeči mám nechtěně nainstalovanou lištu Ask(obrázek 1). Nelze odstranit v nastavení rozšíření(obr.2).V nainstalovaných programech se nenachází a při odinstalování programu ve kterém si myslím že se to přiinstalovalo se nic nestalo. Předem velice děkuji za radu.
Stahněte si Revo Uninstaller (v. 1.94 je free). Restartujete počítač, aby se načetly všechny programy, spusťte Uninstaller, bude tam i Ask toolbar. Odinstalujte v nejpřísnějším režimu.
Revo mám v PC delší dobu a lištu jsem odinstalovával ještě před mojí otázkou. Ale neodinstaloval jsem ji asi přísně a teď nepomáhá ani adwcleaner. Díky pokud budete vědět co s tim.
Spustit jsi AdwC s právy správce? Zkusil jsi nouzový režim?
Ask.com se, pokud neodmítnut, instaluje s Javou.
Zkoušel(pokud myslíte kliknout pravým a zoprazí se spustit jako správce) nijak to nepomohlo a co je nouzový režim a jak se zapíná nevim.Díky moc za další rady
Podle vzhledu to je google chrome,nejjednodušší bude prohlížeč odinstalovat a stáhnou znovu.Záložky a rozšíření jsou synchronizovány a po instalaci se obnoví (za předpokladu že jste přihlášen svým účtem google).
Tato lišta se většinou nainstaluje s nějakým SW,kdy uživatel nevěnuje pozornost a vše při instalaci odklikne.Těžko se jí člověk zbavuje.Nejhůře je na tom IE,viděl jsem takto pět různých toolbarů a lišt pod sebou ,že nebyl ani vidět obsah webu .
náhled jak to může vypadat je zde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.