Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ask lišta nejde odstranit

Od: ad* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, v prohlížeči mám nechtěně nainstalovanou lištu Ask(obrázek 1). Nelze odstranit v nastavení rozšíření(obr.2).V nainstalovaných programech se nenachází a při odinstalování programu ve kterém si myslím že se to přiinstalovalo se nic nestalo. Předem velice děkuji za radu.

Ask lišta nejde odstranit

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

zkus se podívat do zobrazení a nástrojové lišty a tam to bude a zakázat ji*hi*

fribble*

Stahněte si Revo Uninstaller (v. 1.94 je free). Restartujete počítač, aby se načetly všechny programy, spusťte Uninstaller, bude tam i Ask toolbar. Odinstalujte v nejpřísnějším režimu.

ad*
hodnocení

Revo mám v PC delší dobu a lištu jsem odinstalovával ještě před mojí otázkou. Ale neodinstaloval jsem ji asi přísně a teď nepomáhá ani adwcleaner. Díky pokud budete vědět co s tim.

praivo*

Spustit jsi AdwC s právy správce? Zkusil jsi nouzový režim?

Ask.com se, pokud neodmítnut, instaluje s Javou.

ad*
hodnocení

Zkoušel(pokud myslíte kliknout pravým a zoprazí se spustit jako správce) nijak to nepomohlo a co je nouzový režim a jak se zapíná nevim.Díky moc za další rady

Špatná odpověď. Tu lištu mám taky a v nástrojových lištách se nevyskytuje, tudíž tam nejde ani zakázat.

doplněno 16.04.13 18:55:

odpověď byla "Hahanajovi".

ad*
hodnocení

jen chci ještě říct že obrázek č.2 se mi nepovedlo sem dát takže je zde

Ask lišta nejde odstranit #2

praivo*
hodnocení

0x
Našel jsem trochu lepší věc: AdwCleaner (spusť ho jako správce (administrátor)).

hodnocení

0x

Podle vzhledu to je google chrome,nejjednodušší bude prohlížeč odinstalovat a stáhnou znovu.Záložky a rozšíření jsou synchronizovány a po instalaci se obnoví (za předpokladu že jste přihlášen svým účtem google).

Tato lišta se většinou nainstaluje s nějakým SW,kdy uživatel nevěnuje pozornost a vše při instalaci odklikne.Těžko se jí člověk zbavuje.Nejhůře je na tom IE,viděl jsem takto pět různých toolbarů a lišt pod sebou ,že nebyl ani vidět obsah webu .

náhled jak to může vypadat je zde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]