Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud jste zvládla instalaci toho programu, tak můžete zvládnout i odinstalaci a potom si nainstalovat starší verzi. Možná při pokusu o instalaci této verze půjde přeinstalovat hned. Potom asi restart PC. Dnes je na Lidé.cz také příspěvek, který jste asi přehlédla. Citace: "Tak sem to vyřešil stažením starší verze 2.4.9 ta funguje bez problémů."Je to asi jediná možnost a nečekat až to Seznam opraví.
Zdravím!
Jak mám ale zvládnout odinstalaci programu, když kliknu na tento počítač -> přidat nebo odebrat programy. A zde žádného pošťáka nevidím. Pouze program, který se jmenuje Seznam Software. Pokud kliknu na tlačítko odebrat, objeví se mi okno s názvem Seznam Software - Odinstalace. V tomto okně je napsáno: Vyberte programy, které chcete odinstalovat a pod tím je napsáno Seznam pošťák. Když kliknu na Seznam pošťák, zvýrazní se mi do té doby šedé tlačítko odinstalovat. Na to potom kliknu. Potom se objeví okno, které mi oznamuje, že budou odstraněny všechny nainstalované aplikace od společnosti seznam a veškeré nastavení těchto aplikací bude smazáno. Jestli prý chci pokračovat. Kliknu tedy na ano. Poté mi vyskočí toto chybové hlášení (vizte foto) a program Seznam Softwarepořád zůstává v nainstalovaných programech.
Tak jak to tedy mám udělat? Hlavně na mě nechoďte s nějakým programem, co mi pročistí disk či počítač. Kdoví, co by smazal, neumím to, nechci to. Chci se jen zbavit Seznam Softwaru!
PS: V chybovém hlášení je začerveněno jméno, které nechci zvěřejňovat.
Zkus Revo Uninstaller, na který jsem ti dal odkaz do původní otázky. Kdyby ti něco nešlo, napiš.
Praivo: Říkám, že nevím, jak na to. Ten váš odkaz je na na anglickou stránku a já bych to nezvládla ani, kdyby tam by l český návod. Neví někdo, v čem je chyba? Co znamená to chybové hlášení?
Dobrý den, omlouvám se, ale nemohl jsem se dostat na poradnu. Řekl bych, že na to jdete dobře, ale ten program se musí před odinstalací zcela vypnout. Windows ho drží a nedovolí odinstalaci.
Teď ale nevím přesně - snad ve správci procesů nebo správci spuštěnych programů. Já totiž WIN nemám. Zdravím!
doplněno 16.04.13 17:28:Pokud budete stahovat tu starší verzi z toho odkazu, tak si musíte stáhnout tu pro Váš prohlížeč.
Je tam ke stažení verze pro IE a pod tím je menší odkaz na verzi pro Firefox.
doplněno 16.04.13 17:42:Tu poštu si zkuste nějak zálohovat nebo o ni asi přijdete. Domnívám se, že spuštěný program nejde odinstalovat, tak ho musíte vypnout - možná bude stačit jen v nabídce na liště.
doplněno 16.04.13 18:16:Rozumím tomu tak, že se Vám to povedlo ke spokojenosti. Tak si projděte nastavení (i pokročilé) a pokud tam je možnost zakázat aktualizace, tak to neprodleně udělejte. Jinak, gratuluji k úspěchu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.