Nejste přihlášen/a.
Instaloval jsem novější verzi CCleaner 3.27.1900. Všechno frčí,jak má,ale - Microsoft Security Essentials mi stále hlásí,že počítač je potencionálně ohrožen. To proto,že "delší dobu nebyla provedena kontrola". To je ale nesmysl,protože byla provedena - přesně tak,jak byla naplánovaná. Prostě - za hodinu po kontrole to hlásí mi to tvrdí,že...
Věděl by někdo,kde je zakopaný pes? Díky.
Používejte nějaký normální antivirový program. S MS Essentials jste to moc nevyhrál. Pokud trváte na free antiviru, doporučím avast free. Je to celkem slušný antivir.
Já jsem zase proti Avast!u. Pořád otravuje nějakými vyskakovacími okny, která se cpou na popředí i třeba přes hru a je poměrně náročný na systém.
doplněno 16.04.13 17:16:Nevídím problém v tom čas od času otevřit okno, kliknout na tlačítko a okno zase zavřít.
Mimochodem, nejvovější CCleaner je 4.00.464.
doplněno 16.04.13 17:16:Nevidím*
*nejnovější
Ccleaner je dobrý program,stejně jako essentials antivir.Ccleanerem se PC neprojíždí každý den.Pokud ale projedete Ccleanerem PC,popisovanou činnost,že je potencionálně nechráněn zobrazuje když projedete Windows nebo registry.Stačí,pokud po vyčistění Ccleanerem provedete aktualizaci Essentils,která trvá opravdu jen chvíli a nic se nebude ukazovat.
Jak může mít s prominutím takovej blábol 2x hodnocení dobré odpovědi? Tady je možné vše koukám :D
CCleaner neni zadny antivirovy ani antispyware program, CCleaner je pouze cistici programek, ktery vam vycisti registry a system od ruznych zbytku..
Micros.Sec.Ess. je naopak antivirovy a antispyware program.. a timto hlasenim od vas pozaduje, abyste udelal rucni kontrolu/sken jeho pomoci.
Otevrete si Micros.Sec.Ess a provedte kontrolu pocitace. Tot vse..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.