Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věková hranice - paysafecard

Od: orodreth* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, různě jsem googlil ale stále se nikde nemohu dohledat jaká je věková hranice pro koupi paysafecard, na nějakém blogu kdosi psal že to prodávají od odmnácti, patnácti nebo každému (pro kšeft). Paysafecard je kus papíru který se dá koupit v hodnotě 100, 300, 1000 a 2000. Osahuje šestnáctimístný PIN který se jednoduše zadá do okna prohlížeče.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím... paysafecard by se správně mělo prodávat až od 18.. záleží na prodávajícím jestli ti ho prodá, nebo né, je to jako s alkoholem, měl by se prodávat až od 18, ale k dostání je i když této hranice nedosahuješ... stačí si max. vytipovat nějaké odběrné místo, je jich spousta ve tvém okolí, trafiky, benzínky, sázk.kanceláře..atd. a tam to vyzkoušet.. je jasný že aspon trochu musíš vypadat na těch 18..nevím kolik ti je, ale psfcard. se dá využít i na hazard proto od 18.

asduflkddahdoa

Pay safe card junior do 18 a pay safe card klasic od 18. Tou první nejde třeba zaplatit v online hernách atd, ale jen oblečení apod. Prodávající by to měl rozlišovat.

hodnocení

0x

Já jsem si šel normálně PaySafeCard koupit u nás do OMV a nevypadalo, že by se prodavačka nějak zajímala o to kolik mi je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]