Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Canon pixma mp610

Od: vaclav1952 odpovědí: 5 změna:

Asi 4 roky používám multifunkční tiskárnu Canon Pixma MP 610. Teď mi na displeji tiskárny vabíhá upozorňení: chyba U052 Typ tiskové hlavy není správný. Nainstalujte správnou tiskovou hlavu. Před tím se mi -poprvé-objevila hláška, že mám tiskovou hlavu nesprávně nainstalovanou, správně nainstalovat. Nyní, i po vyjmutí, vyčištění,a zpětného vložení se objevuje hláška U052. Máte s tímto někdo zkušenost? Hlavu jsem neměnil, je tam původní. Díky předem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Zkus ji znovu vyčistit a zkontrolovat, jestli někde není špatný kontakt.

doplněno 07.06.13 14:47:

Zásobníky inkoustu jsou v pořádku a plné?

vaclav1952
hodnocení

Díky za rady, pořádně jsem vyčistil kontakty-gumou, a namočil spodní část kde jsou trysky do destilované vody. Nyní se již chyba v nainstalování hlavy neobjevuje, ale přestala mi tisknout modrá. Zkusím ještě hloubkové čištění.Ještě odpovím, že tisková hlava je původní.

carlosdanicek

Dobrý den,

jestli máte ještě danou hlavu do tiskárny Canon Pixma MP 610, tak bych jí vzal. Sháním.

Děkuji za odpověď.

blbablondyna*
hodnocení

0x

Ta tiskova hlava je originalni a neplnena?

praivo*

Tato tiskárna má hlavu samostatnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]