Nejste přihlášen/a.
Asi 4 roky používám multifunkční tiskárnu Canon Pixma MP 610. Teď mi na displeji tiskárny vabíhá upozorňení: chyba U052 Typ tiskové hlavy není správný. Nainstalujte správnou tiskovou hlavu. Před tím se mi -poprvé-objevila hláška, že mám tiskovou hlavu nesprávně nainstalovanou, správně nainstalovat. Nyní, i po vyjmutí, vyčištění,a zpětného vložení se objevuje hláška U052. Máte s tímto někdo zkušenost? Hlavu jsem neměnil, je tam původní. Díky předem.
Zkus ji znovu vyčistit a zkontrolovat, jestli někde není špatný kontakt.
doplněno 07.06.13 14:47:Zásobníky inkoustu jsou v pořádku a plné?
Díky za rady, pořádně jsem vyčistil kontakty-gumou, a namočil spodní část kde jsou trysky do destilované vody. Nyní se již chyba v nainstalování hlavy neobjevuje, ale přestala mi tisknout modrá. Zkusím ještě hloubkové čištění.Ještě odpovím, že tisková hlava je původní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.