Nejste přihlášen/a.
Ahoj, doposud nebyl problém, ale ode dneška mi nejdou otevřít veškeré přiložené soubory došlých emailů. A to všech , ať se jedná o hotmail, seznam atd. Pokud kliknu na soubor, objeví se mi dole nabídková lišta otevřít nebo uložit, po kliknutí na otevřít zmizí, ale nic se neděje. Pokud si soubor uložím, pak ho otevřu. Prosím poraďte. Díky
Můžeš to nějak popsat, co znamená problém s místem nebo pamětí. Mám PC po přeinstalaci, takže by vše mělo být ok.
Jen jsem zkusila otevřít přes Mozzilu místo Exploreru a jde mi teď vše otevřít. Je to teda nějakým nastavením, které provedli na Exploreru? že by to nebylo mým počítačem?
Obcas se mi to take stava a je potreba po staci po dlouhe dobe restartovat PC. Ale podle Tveho dodatku nevim:-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.