Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Acer Aspire 5720z Ovladač grafiky

Od: blechta® odpovědí: 9 změna:

Dbrý den přeinstaloval jsem přítelkyni mého bratra notebook Acer Aspire 5720z na Windows XP nejdůležitější ovladače mám už nainstalované, wifi, zvuk, webkamera apod funguje jen se mi nepodařilo nalézt fubkční ovladače, windows nic o grafice nepíší všude jsou tam jen nedostupné

Acer Aspire 5720z Ovladač grafiky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Jaký OS tam byl předtím?

doplněno 14.04.13 12:51:

Ale pokud to funguje, tak osobně bych se na to vykašlal a nechal to jak to je.

doplněno 14.04.13 12:55:

Ovladač ke stažení zde.

doplněno 14.04.13 13:59:

Jestli jsi to ještě neudělal, stáhni si ovladač z toho odkazu, je přímo na tu kartu a XPčka.

doplněno 14.04.13 15:57:

Jen nechápu, proč chce někdo místo "sedmiček"dosluhující XPčka...

doplněno 14.04.13 16:00:

Tahle karta se správně nastavenými Win7 nemá sebemenší problém.

hodnocení

Prědtím tam byly win 7 ale strašně zasekáné a padaly... Jiné cd něž to co jste mi kdysi posílal jsem neměl... (Jinak úplně na začátku tam byly visty na ty je noťas i dělaný a ovladače taky takže na XP to nebylo zrovna nejlehčí)

hodnocení

Moc Vám děkuji za ty ovladače, fungují. Ona totiž majitelka chce na tomto noťasu hrát také mimo jiné hry, jako například The Sims apod., na původních 7 jí to prý šlo... Jěstě jednou děkuji.

pl4toon*
hodnocení

1x

Pokud reinstalujete notebook, je nejlepší jít na stránky výrobce, tam si najít váš model a zpravidla je někde u toho i sekce pro stažení potřebného softwaru, včetně ovladačů.

hodnocení

na stránkách výrobce mají jen ovladače na Visty (na ty notebook oficiálně podporuje) Jiné OS ne, ale i tak se na XP a 7 dají sehnat funkční ovladače.

pl4toon*

Hm, to je špatné. Njn, je to Acer, low-end. Oni si s tím moc práce nedávají. Kdyby se jednalo o kvaliní značkový notebook, nepochybuji že by na stránkách měli drivery i pro W7 i bez podpory hw.

Tedy nezbývá než hledat a hledat, případně zkusit ovladače pro Visty, ony někdy fungují dobře i pro W7.

doplněno 14.04.13 17:15:

Zapoměl jsem napsat, když nemůžete sehnat ovladače pro XP, nainstalujte W7 a k nenainstalovaným zařízením bez drivery použijte ty pro Visty. Windows 7 je nenáročný systém, když se dobře nastaví nemá o moc větší nároky než XP.

repkin*
hodnocení

0x

1) na NTB už jedině WIN 7 a časem třeba lepší, 2) zjisti co má přesně za typ, tzn. i to další označení, mělo by to být v papírech o koupi, podle toho tam je totiž grafika, jinak např. programy typu CPUz apod by to měli zjistit, následně pak vygooglovat ovladač a nainstalovat.

doplněno 14.04.13 12:52:

Tak jako fungovat to bude, ale v malým rozlišení že jo.

hodnocení

0x

Sice už je vyřešeno, ale na této stránce ( acer.cz/... ) lze stáhnout veškeré ovladače pro XP jak 32bit tak 64bit . Jak je vidět nikdo z odpovídajících se ani nenamáhal podívat na oficiální stránky od ACERu. Jsou tam ovladače pro Win7, Vista i XP.

praivo*

Jak je vidět nikdo z odpovídajících se ani nenamáhal podívat na oficiální stránky od ACERu. -A proč taky, když stačí do Googlu dát typ notebooku, zjistit, jakou má grafickou kartu, a ovladače najít přímo na stránkách jejího výrobce?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]