Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 8 - otevírání aplikací

Od: digimon* odpovědí: 3 změna:

Mám netbook Asus eee 1015bx a Windows 8 které nejsou původní, při spuštění jakékoliv přednastavené aplikace jak z rozhraní metro tak z průzkumníka se mi ukáže:

Aplikace se nedá otevřít

Rozlišení obrazovky je příliš nízké pro otevření aplikace...

Mám však nastaveno nejvyšší rozlišení, je nějaká možnost jak se toho zbavit...

Týkáse to jenom aplikací které jsou nové ve windows 8 ne ostotních programů...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pcprofi
hodnocení

0x

treba skusat windows 8 je novinka a tym padom nevychytana somarina uzivatelmi..malo kto to dnes pouziva a ten kto si to naistaluje kvoli zvedavosti nadava..jedine co tam je dobre spravene je dizajn inac na programy to stoji za hovno..pokial mas moznost pouzivat aspon windows 7 tak tam daj ten ..

windows 8 je len tupy vymysel ako bola aj vista a neskor windows 7 od xpcka su tieto windowsi obmedzovany programamy, zvacsuju sa naroky na uzivanie tychto systemov a preto to neodporucam instalovat..pokial to samozrejme nemas original kupene s notebookom.

praivo*

Windows 7 rozhodně nejsou "tupy vymysel", jsou to nejlepší moderní Wokna co znám. Vysoké nároky nemají (1 GB RAM a 15 GB na disku má snad každý moderní počítač), s programy také problém nemám.

dzordz*
hodnocení

0x

Na starším eee s xp šla nastavit plocha větší než obrazovka, takže se pak po ní vlastně scrollovalo svisle i do stran. Jestli něco takového půjde, mohlo by to pomoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]