Takže pár dní zpátky mi zmizla DVD mechanika na notebooku SPIRE 5633wlmI. Nenajnu ji ani v správce zařízení ani v biosu. Zkoušel jsem hledat na netu ale problem v registru (upper lower filtr) to není. Zkoušel jsem mazat i řadiče a instalovat je znovu - nepomohlo. Mam windows Vista bussinies. Co vím tak za poslední dobu se tam nic duležitého, nebo spíše vubec ni neinstalovalo takže si fakt nevím rady Jestli jste se s tím již někdo setkal nebo máte nápad co stím, tak se podělte. Děkuju
Pokud ji nejsi schopný detekovat v biosu, tak to je špatný, zkus ten bios projít ještě jednou, jestli ji máš nastavenou na auto detekci, teď nevím jak přesně vypadá bios u noteboku ale něco takového by tam mělo být.Pak jedině že u některých noteboků se dá mechanika vytáhnout a nahradit za jiné zařízení tak se jedině podívat jestli je dobře zasunutá.nevím jestli ti při startu aspoň problikne dioda na mechanice.No ale proto že se neděje nic jenom tak tak bych hrábnul do biosu, nevím jak moc se vyznáš v biosu ale určitě to bude nějaká blbost.jednou to dělalo kámošce u počítače, nemohl detekovat mechaniku ani hardisk ikdyž bylo nastaveno tak jak má, pak pomohl takový menší trik jako vytáhnout baterku ze zákl.desky, vybít zbytkový proud a nasadit baterku zpět, veškeré nastavení biosu se resetuje a načte vše znovu a bylo hotovo a vyhráno ale nevím jestli to funguje i noťasů ale zkusit to můžeš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.