Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mmorpg doporučení

Od: skybax odpovědí: 10 změna:

Ahoj.Doporučíte mi nějakou online mmorpg hru,třeba něco jako metin2,4story,wow,aion?

Hru bych si představoval takto:

1. Bohatá mapa

2. Aby šlo vylepšovat postavu (vylepšovat/kupovat výbavu a tak dále..)

3.Musí jít udělat skupina s kamarádem

4.Musí jít dávat souboje s ostatními hráči

5.Aby šlo obchodovat s ostatními hráči,abychom si mohli vyměňovat věci..

6.Hlavně aby byla online (jak je již napsáno nahoře)

To by bylo asi k představě o hře všechno.

Byl bych rád,kdyby stahování hry zabíralo maximáln 3 GB,myslím to tak,aby se stahoval maximálně 3 GB soubor,např instalačka,kolik bude hra zabírat po nainstalování je jedno,hlavně aby se nemuselo stahovat víc,jak 3 GB!

Děkuji moc za návrhy.

S pozdravem Skybax.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kukluw
13.04.13 22:19
hodnocení

0x

Travian

skybax
hodnocení

To je prohlížečová hra a je to kreslená blbost.Navíc nesplňuje nic s mých představ,příště přemýšlej,než něco napíšeš.

hodnocení

0x

Lineage II

doplněno 14.04.13 01:26:

MU Online

doplněno 14.04.13 22:31:

Age of Empires Online

skybax
hodnocení

Díky,ale to jsem už zkoušel a hledám něco zábavnějšího,nějaké další návrhy?

flip

Přidávám se k L2 - navíc v brzké době má dojít na ofi nový update, který hru dost podstatně změní :) Jinak co jsem potkala u přítele v pc Lords of Rings, Allods. Ale graficky tedy nic moc :)

hodnocení

0x

podle toho jestli chces platit nebo ne , ono wow , guild wars 2 neni spatne , ale musi se platit /krom wowka na free/ jinak je i tera , AION , star trek online , star wars online ... je toho hafec.

hodnocení

0x

Age of Conan

Star Wars Online

doplněno 14.04.13 14:20:

Hehe... ještě mne napadl World of Tanks...

Sice nevyvíjíš postavu, ale zkoumáš nové tanky, mapy tam jsou, PvP tam je, můžeš hrát sám, nebo s kamarády...

;)

kreator*
hodnocení

0x

Cabal online

dzordz*
hodnocení

0x

Pro upřesnění, GW2 se platí jen jednou, ne měsíčně. SWTOR je freemium, stejně jako ostatní takové to nemá smysl hrát free.

Z těch všech, co jsem kdy zkoušel, bych to viděl asi takhle: WoW (nejlepší pvp vůbec, ale to ostatní šlo po wotlk do kytek), DDO (jen pro hardcore fanoušky ad&d, nemá mapu jako otevřený svět), GW2 (pro mě zejména možnost sólovat od nevidim do nevidim).

Ty asijský L2, Aion jsou akorát nekonečnej grind.

Proč je velikost omezujícím faktorem? Když to budete hrát půl roku, rok, bůhví jak dlouho.. tak si na ten download můžete počkat :)

neo4440
hodnocení

0x

Terra je trošku peerverzní ,ale hra má celkem 25 gb ke stažení to je celkem dost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]