Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se to dělá?

Od: lidus* odpovědí: 9 změna:

Vážení rádcové již několikrát jsem se setkala s odkazem psaným barevně na který se klikne a zobrazí se stránka kam odkaz vede např, zde poradte.cz/... , prosím, prosím jak se to dělá? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

4x

Při psaní odpovědi je třeba označit slovo,které má k odkazu vést, pak kliknout na čtvrtou ikonu zleva v horním řádku ráměčku pro odpověď (myslím, že to je obrázek řetězu s +) a do okénka, které se otevře se teprve do řádku URL umístí ten odkaz...

To je celé... ;)

doplněno 13.04.13 21:05:

Pokud jsem tedy otázku správně pochopil... ;)

doplněno 13.04.13 21:17:

Lidus: Je to jednoduché - stačí jednou vyzkoušet...

Jak se to dělá?
lidus*
hodnocení

"mowla"pochopil, děkuji, tak složitou procedůru se nemám šanci naučit ale zkusím příště postupovat podle vašeho návodu a ne jen tupě kopírovat stránky kde informace jsou. L

doplněno 13.04.13 21:24:

Postupuji dle návodu ZDE poradte.cz/...

doplněno 13.04.13 21:26:

Chyba! A vložila jsem do označené ikony, slovo ZDE psala červeně.

ladinpraha*
13.04.13 21:32

.

Jak se to dělá? #2
lidus*
hodnocení

Ano Láďo, vy jste už pochopil, že já potřebuji návod pro blbce. Dík a jdu to zkusit, čtěte ,

doplněno 14.04.13 09:26:

Jupíííí podařilo se, to mám radost, zase jsem se něco naučila. Děkuji. Lída

doplněno 15.04.13 11:48:

Láďo a teď přemýšlím zda to tak nějak lze udělat když např. napíši email a chtěla bych místo vložení stránek použít tento způsob? Proč o tom vůbec přemýšlím, manžel u Pc našel vytisknutou stránku z vašim návodem a říkal to mě naučíš taky, ovšem "poraďte"je moje, na jeho střelce taky nelezu.

ben®

Dobrý den, rád bych si to vyzkoušel a pokud se to nepovede, tak se omlouvám. Zkusím tedy dát odkaz na slovo SEZNAM. A to takto: SEZNAM. A teď uvidíme výsledek. Zdravím!

doplněno 14.04.13 12:10:

Tak se to nepovedlo. V náhledu otázky byl odkaz na slovo ještě funkční, ale po vložení už ne.

Dostane se před něj www.poradte.cz a až potom správný odkaz. Patrně to jde jen někomu.

Zůstanu u normálního vkládání odkazů - a i admin to tak má prý raději kvůli přehlednosti.

doplněno 14.04.13 12:12:

Aha, teď to funguje. Ono se asi musí chvilku počkat. To jsou věci.

doplněno 14.04.13 12:25:

lidus - já si nejsem jistý. Po vložení to nebylo funkční, ale po pár vteřinách to funguje. Asi to musí nějak "prolézt"systémem poradny a chvilku to trvá. Teď to je OK. Zdravím!

lidus*
hodnocení

"ben" Nepovedlo?, na váš odkaz otevřu stránku seznamu.

praivo*

U e-mailu to funguje stejně, jen to tlačítko může v závislosti na editoru vypadat trochu jinak.

laybor*

Je to jednodušší, vždy je to na horní liště a stačí to zkopírovat a pak vložit do odpovědi.

lidus*
hodnocení

Pánové, marná snaha, jdu spát ráno prý moudřejší večera, mám pochybnosti, že to u mě zafunguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]