Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poskytovatel internetu

Od: joco* odpovědí: 12 změna:

Ahoj, který poskytovatel je dobrý? Kamarádka tvrdí, že internet od O2 se jí seká, co přesně má, nevím. Vím, že UPC je super, má také skvěllé nabídky, ale mám u nich pokutu 5000, za pozdní vrácení modemu a momentálně mi nepřebývají. Potřebovala bych nadprůměrně dobrý, rychlý a kvalitní, za rozumnou cenu, s instalací nejlépe zdarma a ne smlouvou na x let

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co třeba napsat bydliště? Takhle nemůžeme zjistit jakcí poskytovatelé jsou u tebe kmání.

joco*
hodnocení

Praha Řepy, mě jde o obecné zkušenosti, to bydliště bych už dohledala :)

hodnocení

0x

To záleží na místních podmínkách. Někde může být jeden lepší než druhý a jinde zase obráceně. Ale tu pokutu být váma, tak řeším. Aspoň se dohodnout na splátkách.

hodnocení

0x

Ta pokuta je problém který může skončit exekucí v řádu desítek tisíc, na to pozor, okamžitě začít řešit. Obecně platí, že čím větší konkurence poskytovatelů internetu v místě, tím lepší cena se dá domluvit. Sekající se internet se dá řešit, existují programy které sledují jitter a ztrátovost paketů a jejich výsledek se potom dá konfrontovat s poskytovatelem. Já toto řeším často - při volání přes internet velké výpadky nebo zpoždění paketů znamenají koktání. ADSL může dělat poblémy při větším vytížení pokud třeba na stejné lince bude nějaký extrémní stahovač.

joco*
hodnocení

Máš pravdu, mě štve ta výše, pět tisíc za pouhé pozdní vrácení mi přijde přemrštěné, ale řešit to začnu.

kangaroo*
hodnocení

0x

Existují i další poskytovatelé podobný UPC (sice menší, ale taky nabízejí balíčky s Internetem, IPTV, VoIP, DVB-C/DVB-S) Jsi z Prahy, tak hledej přes Google Praha - X Internet a dopátráš se i s hodnocením.

joco*
hodnocení

Právě že se nemůžu dopátrat a o tom dotaz není.

kangaroo*
hodnocení

0x
joco*
hodnocení

Máš z toho provizi nebo jsi pomalejší v chápání?

kangaroo*

Ku*va co tedy chceš? Jaký zase detajlík požadavku na Internet jsem zase nesplnil? Problém možná bude, že ty krom kabelu a modemu a ikony prohlížeče nemáš vůbec ponětí co takový Internet je? Že máš dluh UPC nebo se budeš muset upsat na X let abys měl instalaci zdarma to je tvůj problém. Možná pražáku by nebylo od věci 2-3 sousedům zatukat vedle na dveře a nechat si poradit od nich, jenže to bude pro tebe asi nadlický úkol.

jirbar*
hodnocení

0x

Chudá Pražačka. Něco takového vůbec existuje?

hodnocení

0x

Pokud je myšlen internet O2 po kabelu,tak je obecně jako nejstabilnější...mám o2 internet mnoho let a OK :) naopak .Spíš bych věřil tomu že se seká bezdrát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]