Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konfigurace serveru SF

Od: skybax odpovědí: 2 změna:

Zdravím.Udělal jsem si server SF přes hamachi.Přeložil jsem si to do CZ akorát mi chybí kody pro funkčnost serveru (registrace,hospoda,arena,obchody,přihlášení,poslání hesla na email).No a teď proč tu píšu.Potřeboval bych poradit,kde mám ty kody vložit? Ptám se jen těch zkušenějších,co se v tom vyznají!.Kody bych si zkusil utvořit sám,ikdyž to bude hodně těžké,tak za pokus to stojí,jen bych potřeboval vědět,kam ty kody vkládat.Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

shlaighter*
hodnocení

0x

Samozřejmě patříte k týmu PlayaGames, že.. Privátní server na SF není úplně "košer"- autorská práva, funkčnost, vlastně i warez... Jakmile ten server spustíte pro veřejnost, hrozí postih.

forum.sfgame.cz/...

skybax
hodnocení

Finančního postihu a dalších věcí se nebojím.Všechno si změním,obrázky,postavy,ukoly,akorát potřebuju vědět,kde se dávají ty kody a jak mají přibližně vypadat aspoň na registraci.A pro veřejnost to nebude,chci to jen pro sebe a pár svých kamarádů a jejich kamarádů,takže soukromý server.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]