Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seka se mi hra

Od: tona odpovědí: 1 změna:

NAINSTALOVAL JSEM SI MAFIA 2 asi po.roce kdysy jsem ji v pohode hral mam dvoujadrovy procesor a grafiku ge force 8600gt a ted se mi to seka a same cary mi tam behaji.co stim?novy ovladac ke graficke karte jsem si stahl a nainstaloval a nepomaha

dekuji za radu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

martin1234*
hodnocení

0x

Asi to bude právě těmi novými ovladači. Ty jsou totiž dělané na uplně nové hry. Zkuste stáhnout nějaké ovladače z doby vydání té hry, takže asi z 2010. Ale s tím pc to stejně asi moc velká pohodička nebude. Našetři si asi 100 000kc a máš tohle: Intel i7, 3x gtx 690, 16 gb ddr3, 1200w zdroj, monitor 2560*1600, 2tb hdd, 250 gb ssd. A budeš mít vystaráno. Jsem odborník. Věř mi. S tímhle si zahraješ i mafii 3 kamaráde. Pokud budeš chtít, napiš mi a já ti za solidní cenu 40 000 kc sestavím pořádnou mašinu s dvoujádrej a 2gb ram. S počítači dělám již přes 20 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]