Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se vás zeptat také máte problémy s Chromem? Mám sním problémy jak v práci tak i doma a už to blbne nějaký týden. Tak nevím co mám dělat zda ho idistalovat?
Chci něco vyhledat na google a potom se sekne.
Blbne už několik posledních verzí (myslím že od v20).
Už jsem tu několikrát psal, že Chrome v posledních verzích stojí za exkrement.
1. Nainstaluj si některý z alternativních prohlížečů se stejným jádrem (téměř stejně vypadají, nebudeš si muset zvykat na jiné ovládání) - třeba SRWare Iron (na těch stránkách najdeš i porovnání Ironu s Chromem = důvody, proč Chrome nedoporučuji) nebo COMODO Dragon (u toho si nejsem jistý, jestli v něm funguje dále zmíněná synchronizace).
2. Přihlaš se do Chromu i nového prohlížeče účtem na Googlu (@gmail.com)
3. Počkej, až se ti zesynchronizují uživatelské data (rozšíření, motivy, nastavení...).
4. Chrome odinstaluj přes Revo Uninstaller a pokročilém režimu, všechen nalezený odpad smaž.
5. Pro jistotu restartuj počítač a pročisti CCleanerem.
6. HOTOVO!
Cestovatelko, když o tom nic nevíš, tak sem radši nepiš. Blbne více verzí a aktualizuje se sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.