Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrom blbne

Od: dejvid77 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chci se vás zeptat také máte problémy s Chromem? Mám sním problémy jak v práci tak i doma a už to blbne nějaký týden. Tak nevím co mám dělat zda ho idistalovat?

Chci něco vyhledat na google a potom se sekne.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Blbne už několik posledních verzí (myslím že od v20).

Už jsem tu několikrát psal, že Chrome v posledních verzích stojí za exkrement.

1. Nainstaluj si některý z alternativních prohlížečů se stejným jádrem (téměř stejně vypadají, nebudeš si muset zvykat na jiné ovládání) - třeba SRWare Iron (na těch stránkách najdeš i porovnání Ironu s Chromem = důvody, proč Chrome nedoporučuji) nebo COMODO Dragon (u toho si nejsem jistý, jestli v něm funguje dále zmíněná synchronizace).

2. Přihlaš se do Chromu i nového prohlížeče účtem na Googlu (@gmail.com)

3. Počkej, až se ti zesynchronizují uživatelské data (rozšíření, motivy, nastavení...).

4. Chrome odinstaluj přes Revo Uninstaller a pokročilém režimu, všechen nalezený odpad smaž.

5. Pro jistotu restartuj počítač a pročisti CCleanerem.

6. HOTOVO!

doplněno 01.05.13 12:40:

Cestovatelko, když o tom nic nevíš, tak sem radši nepiš. Blbne více verzí a aktualizuje se sám.

cestovatelka*
hodnocení

0x

je to tim e chrom neni nejnovejsi.

takze staci abdejtnout*zed*

hodnocení

0x

Žádné. Stahuju film, prohlížím street view a pouštím video 720p z you tube vše najednou a jede bez problémů. Verze 26.0...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]