Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač přestane reagovat při spouštění WinXP

Od: jan62sek* odpovědí: 10 změna:
doplněno 04.06.13 10:03:Dobrý den,při zavádění systému naběhne logo Windows, ale ještě před přihlášením počítač přestane reagovat - zhasne monitor (no signal). V nouzovém režimu spustit lze. Po stisku F8 se na obrazovce s možnostmi spuštění Windows objevují na pozadí položek barevné tenké svislé čáry. Na pozadí oken spuštěných programů (ale i na stavovém řádku, v nabídce Start atd.) se objevují růžové kostičky. Mám Windows XP home edition, SP3, grafickou kartu Nvidia GeForce 7300 GT.Zkusil jsem znovu nainstalovat ovladač gk, ale to nepomohlo.Byl by někdo schopen a ochoten poradit, co s tím? Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Projdi, zkontroluj, domáčkni všechny spoje, kabely a karty v PC, hlavně paměti a grafiku.

jan62sek*
hodnocení

Díky za radu. Vidím to na vadnoui GK.

jan62sek*
hodnocení

Děkuji; akorát nevím, zda poznám, co je co.

hodnocení

0x
to je nemilé

mowla*
hodnocení

0x

Čirou shodou náhod jsem nedávno řešil velmi podobný problém - a protože jsem ´neměl čas´, vyřešil jsem to reinstalací Win.

doplněno 04.06.13 16:42:

Ta ´moje´ grafika taky špatně zobrazovala už v BIOSu, kupodivu reinstalací (a instalací správných ovladačů) problém pominul i tam... :-D - podivné, ale hlavně, že to chodí... *smich*

jan62sek*
hodnocení

Díky za radu. Všiml jsem si, že vadný obraz už je patrný hned po zapnutí počítače. Tak to spíš vypadá na vadnou GK.

kefud*

Taky jsem měl stejný problém vyfoukal jsem PC a pomohlo to.*ua*

jan62sek*
hodnocení

Díky, zkusím to. Nemůžu něco poškodit - HW jsem dá se říct nedotčený.

jan62sek*
hodnocení

Mně to bohužel nepomohlo.

jan62sek*
hodnocení

Taky mi to připadá dost zvláštní, ale nejsem odbornílk. S přeinstalací Win ještě počkám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]