Nejste přihlášen/a.
Tak to píši znovu, protože se mě to nějak vymazalo. Koupila sem synovi hru Max Payne 3 a nejde spustit. Je od známých, kteří ji jednou hráli a už je neba. Mám i heslo i mail a stále to píše, že je to už použité. Tak nevím jak to přesně udělat aby se rozešla spustila. Vše je jinak nainstalované. Musí to přeci nějj jít. Vždy se i jiné hry spustily. Tak nevím kde se dělá chyba. Moc prosím kdo to ví ať poradí. Budeme velmi vděční. Syn se velmi těší a já nevím jak dál. Hlavně aby se spustila a pak už to bude o.k. Díky za všechny odpovědi, které budou. K.
Některé hry jsou vázané na první registraci, kvůli ochraně autorských práv. Opravdu máte původní mail s heslem, na které byla hra registrována Vašimi známými?
Podle mne je problém v tom, že jste nezakoupili originál, nýbrž hru, kterou už na sebe zaregistrovali Vaši známí.
Vaši známí mají právo si vytvořit záložní kopii, ale nemají právo svou zakoupenou licenci postupovat někomu dalšímu.
A teď mi řekněte, když koupila hru i s registračními údaji jak systém registrace pozná, že se přihlašuje druhý majitel?
...
Bývají problémy i jen s opětovnou registrací po reinstalaci systému a hry, ale to pořád nemá s prodejem nic společného.
I když důvod odmítnutí registrace může být stejný. Hra nejspíš odesílá informace o systému, případně si do něj ukládá informace, které reinstalací zmizí.
doplněno 07.04.13 23:46:Jinak k problému. Zkusil bych hru spouštět případně instalovat hru bez připojení k internetu. Záleží kde je požadováno to heslo. Buď zablokovat přístup hry na net přes firewall nebo jednoduše odpojit síťový kabel či vypnout wi-finu.
Pro aktivaci musíte mít rockstar social club (nebo jak se ten účet jmenuje), kde zadáte sériové číslo, hra se registruje a aktivuje.
V případě, že už je registrovaná a jenom ji reinstalujete, nebo ve vašem případě instalujete na jiný počítač, by mělo stačit se jednou přihlásit na ten účet, čímž se opět aktivuje nová instalace, pak už připojení k internetu není potřeba, dá se hrát offline bez přihlášení.
Funguje vám mail a heslo pro přihlášení na webu? Vidíte někde v detailech účtu, že je k němu tahle hra připojená?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.