Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obnovit minecraft?

Od: trolololololo odpovědí: 5 změna:

Ahoj, po otevření %appdata%, složky .minecraft, složky bin, a otevření minecraftu v programu WinRAR archiveru, jsem omylem vymazal složky potřebné ke spuštění - textury, moby a tak všechno. Když si stáhnu nový minecraft je to ůplně to samé. Jsem v tomto úplný amatér a proto Vás prosím o radu, jestli se to dá nějak obnovit do toho původního stavu. předem děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

"Když si stáhnu..." - viz pravidlo Z7.

Praivo, výjmečně jsi se nestrefil. :D

Pro tazatele: Zkus celou složku .minecraft smazat. Můžeš si ji zazálohovat kvůli uloženým hrám a tak, ale na původním místě ji smaž a zkus dát znovu force update a pak by to mělo jít.

shlaighter*

Když si stáhnu nový soubor minecraft.jar, nic tím neporušuji, protože je to oficiální a legální cesta aktualizace Minecraftu.

Force update by to měl jistit ;)

i50.tinypic.com/...

Jestli je to cracked MC, tak si snad tazatel poradí sám. Já poradil pouze na oficiální, koupenou hru.

Pokud má tu první instalaci náhodou legálně koupenou, tak stažení není až tak zavrženíhodné.

Ale to by byla velká náhoda,co? ;)

chizuru*

Ono se to stahuje tak jako tak, kupuje se účet a ne hra, takže je to jedno.
Ovšem, nepochopila jsem úplně, v čem má tazatel problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]