Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 8 - DEMO - kde?

Od: tecr* odpovědí: 18 změna:

Ahoj,

chci si odzkoušet Windows 8, jenže na internetu ji nemůžu nikde ke stažení najít. Stáhla jsem si na jedněch stránkách, ale ten soubor mi nejde otevřít. Prosím o odkaz, kde si mohu zkušební verzi stáhnout.

Díky :)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Našel jsem to někde na torrentu, tuším The Pirate Bay, hledej.

doplněno 07.04.13 15:58:

Ale ano, najít se to dá, sám mám staženým několik verzí, ale kdybych sem dal odkaz, porušil bych pravidla.

doplněno 07.04.13 16:07:

Hledej "Windows 8 RT download torrent".

doplněno 07.04.13 16:17:

Tak to zkusím: tips4trickers.blogspot.cz/...

tecr*
hodnocení

Mohl bys mi alespoň popsat cestu, jak k tomu mohu přijít?

doplněno 07.04.13 16:30:

Díky moc, zkusím to. ;)

Nevím, jestli odkaz na stažení volně přístupné, ořezané verze, by bylo porušení pravidel. I když už časové omezení přístupnosti skončilo.

A přinejhorším tu máme vnitřní poštu ;)

siki*
hodnocení

0x

Teď už nikde. Testovací verze (demo) win8 byla ke stažení před oficiálním vydáním.

tecr*
hodnocení

Aj, takže jsem to už prošvihla? Už si ji nemám jak vyzkoušet, abych se rozhodla, jestli si ji koupím, nebo zůstanu u win 7?

praivo*

Jestli máš Win7, tak si je nech. U Win8 nevidím oproti 7 žádnou výhodu.

luke237
hodnocení

0x
Vsem zkusebnim verzim (Developer Preview, Consumer Preview, Release Candidate) oficialne vyprsela platnost 15.ledna 2013. :(
luke237
Trial verze platna na 90 dni se muze stale jeste /... (nejpozdeji 15.srpna 2013)!
tecr*
hodnocení

Luke, promiň, vůbec mi to nejde, respektive nevím, jak na to. Šlo by a byl bys tak ochotný, že bys mi ukázal přímo stránku, na které je tlačítko ke stáhnutí. Na stránce, kterou jsi mi poslal, se nemůžu dobře vyznat.

luke237
Ja jsem tu stranku poslal jen jako dukaz, ze verzi Trial je mozne (udajne!) zdarma registrovat jeste neco pres 5 mesicu. Na strance dole je sice tlacitko na stazeni, ale chce to nejake udaje k prihlaseni (zrejme pro ty, kteri maji hotovy profil na strankach Microsoftu), takze si to stahni odjinud. Nevim, jestli tato verze (primy odkaz na torrent) je presne ten "Trial", o kterem Microsoft pise na svych strankach.

"Účet Microsoft"je nový název pro účet, který se dřív označoval jako "Windows Live ID"a který používáte pro přihlášení k různým službám, mezi něž patří Hotmail, Messenger, SkyDrive, Windows Phone, Xbox LIVE nebo Outlook.com. Viz

tecr*
hodnocení

A někdo z vás má win 8? Už přes 50% notebooků má tento OS. Kdybych si koupila takový notebook, není to propadák jako například u Visty?

Já mě v v PC Win 7 i XP, ale raději jsem byl v prostředí XP. Pak jsem si nainstaloval Win 8 s utilitou Classic Shell - standardní Start a nabídka programů - dlaždice neobtěžují.. Jsem velmi spokojen

hanher*
hodnocení

0x

Třeba zde:

stahuj.centrum.cz/...

Hlavně jestli je utáhne Vaše PC. . .

Pokud nebude ani v odkaze funkční, pohledejte tady:

google.cz/...

doplněno 08.04.13 10:09:

Tady něco nehraje. . .

Když jsem vkládal odpověď, nebyla tu ještě žádná jiná, a najednou vidím, že bylo odpovídáno už včera. . .

luke237
To je moc dobry odkaz! *palec* Stahovani funguje (nestahoval jsem cele, jen prvnich par MB).
luke237

Zadny problem jsem s touto otazkou dnes ani vcera nepozoroval.

Nadale si stojim za tim, ze tvuj odkaz je asi to nejlepsi, co sem zatim nekdo napsal *klik* *placni*

praivo*

Můj odkaz vede na ten samý ISO soubor + ještě 64bitovou verzi.

doplněno 09.04.13 15:49:

ISO má stejný název jako to ze Stahuj.cz, proto předpokládám, že obsah je také stejný.

luke237

Mluvis o tom odkazu v prvnim prispevku? Koukal jsem na to, ale mel jsem za to, ze ten clanek neposkytuje reseni zdejsiho dotazu. Ten blog totiz mluvi o Windows RT a Windows 8 RTM Enterprise, coz jsou uplne jine verze nez Windows 8 Evaluation (for developers), na kterou pak dole odkazuje. Ty odkazy jsem pak uz nasledne nezkoumal.

Z tech vyse uvedenych verzi je jen Windows 8 Evaluationlegalne ke stahnuti.

Ten vlastni primy odkaz je pritom velice dobry!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]