Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chci si odzkoušet Windows 8, jenže na internetu ji nemůžu nikde ke stažení najít. Stáhla jsem si na jedněch stránkách, ale ten soubor mi nejde otevřít. Prosím o odkaz, kde si mohu zkušební verzi stáhnout.
Díky ![]()
Našel jsem to někde na torrentu, tuším The Pirate Bay, hledej.
doplněno 07.04.13 15:58:Ale ano, najít se to dá, sám mám staženým několik verzí, ale kdybych sem dal odkaz, porušil bych pravidla.
doplněno 07.04.13 16:07:Hledej "Windows 8 RT download torrent".
doplněno 07.04.13 16:17:Tak to zkusím: tips4trickers.blogspot.cz/...
Mohl bys mi alespoň popsat cestu, jak k tomu mohu přijít?
doplněno 07.04.13 16:30: Díky moc, zkusím to. ![]()
Nevím, jestli odkaz na stažení volně přístupné, ořezané verze, by bylo porušení pravidel. I když už časové omezení přístupnosti skončilo.
A přinejhorším tu máme vnitřní poštu ![]()
Luke, promiň, vůbec mi to nejde, respektive nevím, jak na to. Šlo by a byl bys tak ochotný, že bys mi ukázal přímo stránku, na které je tlačítko ke stáhnutí. Na stránce, kterou jsi mi poslal, se nemůžu dobře vyznat.
A někdo z vás má win 8? Už přes 50% notebooků má tento OS. Kdybych si koupila takový notebook, není to propadák jako například u Visty?
Třeba zde:
Hlavně jestli je utáhne Vaše PC. . .
Pokud nebude ani v odkaze funkční, pohledejte tady:
doplněno 08.04.13 10:09:Tady něco nehraje. . .
Když jsem vkládal odpověď, nebyla tu ještě žádná jiná, a najednou vidím, že bylo odpovídáno už včera. . .
Zadny problem jsem s touto otazkou dnes ani vcera nepozoroval.
Nadale si stojim za tim, ze tvuj odkaz je asi to nejlepsi, co sem zatim nekdo napsal
![]()
Můj odkaz vede na ten samý ISO soubor + ještě 64bitovou verzi.
doplněno 09.04.13 15:49:ISO má stejný název jako to ze Stahuj.cz, proto předpokládám, že obsah je také stejný.
Mluvis o tom odkazu v prvnim prispevku? Koukal jsem na to, ale mel jsem za to, ze ten clanek neposkytuje reseni zdejsiho dotazu. Ten blog totiz mluvi o Windows RT a Windows 8 RTM Enterprise, coz jsou uplne jine verze nez Windows 8 Evaluation (for developers), na kterou pak dole odkazuje. Ty odkazy jsem pak uz nasledne nezkoumal.
Z tech vyse uvedenych verzi je jen Windows 8 Evaluationlegalne ke stahnuti.
Ten vlastni primy odkaz je pritom velice dobry!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.