Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MIcrosoft Windows Vista Home Premium

Od: kocur* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím někoho o radu! notebuk Asus model-F6A, je dodáván s předinstalovaným operačním systémem MIcrosoft Windows Vista Home Premium. Došlo k poruše ( spadly okna) , Noťas byl na opravě a zdřejmně, pro jeho rozjezd byl použit jiný key na Windows. A mně to hlásí , že nemám legální Windows. Problém je v tom, že na spodní straně krytu notebuku,

je částečně klíč pravého produktu smazán ( první pětice čísel jsou nečitelná) A já hloupé hovado, jsem si tento klíč nikam nepoznamenal! při předchozím provozu ( před opravou) jsem na svém produktu provedl ověření pravosti OK

Moc prosím, kdo tomu rozumíte poraďte jak se k tomu klíči dostat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle by nepomohlo? Nevím, nedělal jsem s tím

slunecnice.cz/...

doplněno 07.04.13 15:16:

Jde to, stáhnul jsem do složky, spustil (neinstaluje se) a hned mi vyjel operační systém s klíčem!

kocur*
hodnocení

moc moc děkuji , zatím matlám patlám , ano na mém Pc jsem tento prográmek stáhnul a taky jsem zjistil vše potřebné . Na tom nemocném notebuku to ukazuje, právě ten falešný na nainstalovaný Windows a ukáže to jeho falešné číslo key. neukáže to mé číslo staré - číli pravé.

je tam ve vlastnostech systému už špatné (jejich - opravna) číslo ID produktu. Já mám toto číslo dobré , ale zas nevím , jak ho zmněnit . TO neva moc děkuji a mastí to dál , moc děkuji za zajem mi idiotovi pomoci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]