Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet a elektronická pošta

Od: karlosi odpovědí: 5 změna:

Zdravím.Chtěl bych na tabletu používat emailovou poštu,kterou používám na PC.Co musím zadat do tabletu .Píše mi to POP3.nebo IMAM,když vyplním svoji adresu i heslo,píše mi,že nelze navázat připojení k serveru.Poradíte? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

POP3 nebo IMAP jsou pro zprávy příchozí, pro odchozí ještě musíš nastavit SMTP - a povolit porty...

Na jakém serveru máš poštu? - třeba pro Seznam je nastavení viz - napoveda.seznam.cz/... .

karlosi
hodnocení

Nepotřebuji návod na poštu od seznamu,gmailu,atd.Mám emailovou poštu od poskytovatele připojení internetu.

mowla*

Je v zásadě jedno, kdo je ´majitelem´ mailového serveru - každý má nějaké nastaveni OPO3 (IMAP) a SMTP a to je potřeba do konfigurace maileru (poštovního klienta) zadat - takže kontaktuj onoho poskytovatele se žádostí o podrobnosti připojení maileru na mail-server.

Dobrá, tak tvůj poskytovatel emailu by ti měl sdělit nastavení emailového klienta. A jelikož tady nikdo nemá křištálovou kouli, aby vyčetl tvuj email a jeho nastavení, nedá se ti o moc více poradit.

hodnocení

2x

Nastavení bude podle programu, který na poštu používáš Každý to má trošičku jinak. Jinak pokud používáš více počítačů, je lepší používat IMAP, emaily, který si přečteš na jednom kompu se na druhým automaticky zobrazí jako přečtené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]