Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Chtěl bych na tabletu používat emailovou poštu,kterou používám na PC.Co musím zadat do tabletu .Píše mi to POP3.nebo IMAM,když vyplním svoji adresu i heslo,píše mi,že nelze navázat připojení k serveru.Poradíte? Díky
POP3 nebo IMAP jsou pro zprávy příchozí, pro odchozí ještě musíš nastavit SMTP - a povolit porty...
Na jakém serveru máš poštu? - třeba pro Seznam je nastavení viz - napoveda.seznam.cz/... .
Nepotřebuji návod na poštu od seznamu,gmailu,atd.Mám emailovou poštu od poskytovatele připojení internetu.
Je v zásadě jedno, kdo je ´majitelem´ mailového serveru - každý má nějaké nastaveni OPO3 (IMAP) a SMTP a to je potřeba do konfigurace maileru (poštovního klienta) zadat - takže kontaktuj onoho poskytovatele se žádostí o podrobnosti připojení maileru na mail-server.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.