Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proxy server

Od: loumak odpovědí: 3 změna:

Zadravím, protřeboval bych proxy server, u kterého budu znát IP adresu a port a budu se k němu připojovat odkudkoliv z internetu, ale nechci používat žádný z veřejných, jsou krutě pomalé a vetšina z nich existuje jen pár dní a ani placené nechci používát, jde to udělat nějak třeba nějaký program na mém PC aby běžel a já se mohl třeba přej můj PC připojovat třeba v prohlížeči nebo downloaderu. P.S.: musím poznamenat, že to neslouží k nelegálním účelům a také že nemám veřejnou IP adresu. Děkuji za jakoukoliv pomoc. S Pozdravem Patrik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Primární požadavek je veřejná IP - pokud ji nemáš, nemá smysl - v rámci použití tvého PC, uvažovat o dalším (leda o jejím pořízení).

doplněno 04.06.13 00:56:

Kangaroo: DynDNS je placené - $25 / rok - a pouze kreditkou, to už je skoro jednodušší si platit veřejnou IP. ;)

loumak
hodnocení

Je nějaká jiná možnost, třeba jiná IP adresa, která není moje, potřebuju aby to fungovalo jako Proxy IP, ale potřebuju aby vydržela stabilní a né abych jí každý den nebo někdy i každou hodinu musel měnit za jinou, nejde použít nějaký free web hosting nebo free doménu, kdekoliv na internetu, ale fakt potřebuji aby to bylo stabilní a nemusel sem se o to starat.

kangaroo*
hodnocení

0x

Existuje tzv. DynDNS kde se zaregistruješ a máš free či profi verzi a přes ně to funguje. Zkušenost 2 roky zpět.

dyndns.com/...

doplněno 04.06.13 00:39:

Asi to už všechno je placený, ale možná přes Google najdeš free alternativu. Hodně to je využíváno při focení a nahrávání videa z kamer či SAT cardsharing :) bez veřejné IP adresy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]