Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna šířky řádkování

Od: zdena7788* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, používám OS Windows 8-32 bitů a prohlížeč Google Chrome 26.0.1410.43m a dnes při zapnutí PC se mi stalo, že v prohlížeči se najednou změnila šířka řádkování v liště záložek i v ostatních záložkách. Hledal jsem možnost změny v nastavení, ale nic se mi nepodařilo najít a ani nepomohlo vrácení se přes bod obnovy do dřívějšího data. Šíře řádkování mi připadá jako když ve Wodru použijete řádkování 1,5 a jsem byl zvyklý a plně mi vyhovovalo jako řádkování "bez mezer".
Pro pochopení mého problému přikládám i výstřižek. Prosím, poradí mi někdo, co mám udělat, abych se dostal na řádkování bez mezer? Děkuji.

Změna šířky řádkování

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rupico
hodnocení

0x

Mám stejný problém.

dzordz*
hodnocení

0x

Bylo to změněno při updatu chromu na verzi 26, vypadají takhle všechny nabídky a kontextová menu z pravé myši.

rupico
hodnocení

0x

Vyřešeno.

Vyčetl jsem, že je to jakási chybka, která se objevila v poslední aktualizaci Chrome.

Mně se podařilo tyto mezery mezi řádky odstanit jedině parametrem, který jsem nastavil ve vlastnostech zástupce na ploše.

Na zástupce na Google chrome na ploše jsem dal pravé tlačítko, vlastnosti a nastavil Cíl:

"C:UsersAcer Aspire 5738ZAppDataLocalGoogleChromeApplicationchrome.exe" --disable-new-menu-style

Každý bude mít umístění chromu v jiné složce, prostě jsem

na konec Cíle za uvozovky přidal parametr --disable-new-menu-style

Pak stačí zavřít všechny otevřené okna Chromu a pustit tímto zástupcem z plochy.

Samozřejmně pokud se Google Chrome pustí sám nebo z jiného zástupce, tak to pak je s velkýma mezerama.

Funguje?

zdena7788*
hodnocení

Tak jsem vyzkoušel váš návod a bohužel mi to nějak nefunguje. Google chrome spouštím z plochy -tedy jsem postupoval dle vašeho návodu, ale vypíše mi to - viz výstřižek. Lze to nějak obejít? Děkuji.

doplněno 07.04.13 14:23:

Tak jsem vyzkoušel váš návod a bohužel mi to nějak nefunguje. Google chrome spouštím z plochy -tedy jsem postupoval dle vašeho návodu, ale vypíše mi to - viz výstřižek. Lze to nějak obejít? Děkuji.

Změna šířky řádkování #2
praivo*
Mezi název souboru a parametr musíš dát mezeru. Ne chrome.exe--parametr, ale chrome.exe --parametr
zdena7788*
hodnocení

Je to perfektní - mnohokráte děkuji a přeji vám hezký a úspěšný den. *hej*

honza32
09.04.13 00:00

rupico
hodnocení

0x
Ještě pro doplnění. Pokud pouštíte Chrome z Hlavního panelu (Je přichycený na hlavním panelu Win7) Tak je potřeba zmačknout na ikoně Chromu SHIFT a pak pravé tlačítko myši a vlastnosti. Poté dopolnit prametr v Cíli --disable-new-menu-style

rupico
hodnocení

0x

Ano chce to mezeru :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]