Nejste přihlášen/a.
Vyřešeno.
Vyčetl jsem, že je to jakási chybka, která se objevila v poslední aktualizaci Chrome.
Mně se podařilo tyto mezery mezi řádky odstanit jedině parametrem, který jsem nastavil ve vlastnostech zástupce na ploše.
Na zástupce na Google chrome na ploše jsem dal pravé tlačítko, vlastnosti a nastavil Cíl:
"C:UsersAcer Aspire 5738ZAppDataLocalGoogleChromeApplicationchrome.exe" --disable-new-menu-style
Každý bude mít umístění chromu v jiné složce, prostě jsem
na konec Cíle za uvozovky přidal parametr --disable-new-menu-style
Pak stačí zavřít všechny otevřené okna Chromu a pustit tímto zástupcem z plochy.
Samozřejmně pokud se Google Chrome pustí sám nebo z jiného zástupce, tak to pak je s velkýma mezerama.
Funguje?
Tak jsem vyzkoušel váš návod a bohužel mi to nějak nefunguje. Google chrome spouštím z plochy -tedy jsem postupoval dle vašeho návodu, ale vypíše mi to - viz výstřižek. Lze to nějak obejít? Děkuji.
doplněno 07.04.13 14:23:Tak jsem vyzkoušel váš návod a bohužel mi to nějak nefunguje. Google chrome spouštím z plochy -tedy jsem postupoval dle vašeho návodu, ale vypíše mi to - viz výstřižek. Lze to nějak obejít? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.