Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to chyba-nebo štěnice?

Od: adisl* odpovědí: 5 změna:

Prosím čtenáře této poradny o radu. Dne 3.4. jsem ráno v 7.22 odesílal email,poté jsem se odhlásil, notebook vypnul a odešel do práce.Dopoledne ,týž den tak kolem 10 hod. se známému na notebooku objevila ikona že jsem Online.Nikdo u nás doma nebyl,aby na notebooku pracoval.Děkuji-adisl-

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V jaké aplikaci jste byl online?

doplněno 07.04.13 11:49:

Podobná preventivní opatření mají smysl za předpokladu, že počítač je bez havěti.

Spíše bych se zaměřil na "zdroj problému". Proto mě zajímalo o jakou aplikaci se jednalo. Některé webové i desktopové aplikace umožňují zobrazovat akvititu na základě času i IP adresy. Zároveň některé aplikace zobrazují často chybný stav.

adisl*
hodnocení

Byl to Skype-umístěný dole na liště.Vždy se zobrazuje, když pracuji na notebooku a některý z mých známých právě pracuje na notebooku,nebo počítači.adisl-

hodnocení

1x

Pokud to není omyl - změňte hesla Skype, ICQ atd. možná někdo vám krade identitu

hanher*
hodnocení

0x

Ikona Skypu zůstává po vypnutí v některých případech mnoho hodin po odhlášení stále zelená, jako by byl člověk připojen.

praivo*
hodnocení

0x

Nemůže to být něco jako toto?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]