Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozilla - Aktualizace? Nevidím stahovaní aj

Od: chizuru* odpovědí: 14 změna:

Ahoj,
ode dnešního dne se mi u Mozilly přestal ukazovat Správce stahování.. Je to nějakou aktualizací, popřípadě, mohu to opět nějak zapnout? Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Nepřestal fungovat, skryl je. Klikni na šipku u vyhledávacího pole, otevře se seznam 3 naposled stažených souborů. V průběhu stahování se místo této šipky ukazuje proužek s odhadovaným zbývajícím časem stahování. Vše zobrazíš přes klávesovou zkratku Ctrl+J.

chizuru*
hodnocení

Toho už jsem si všimla, ale ráda bych to měla v odděleném okně jako předtím

praivo*

1. Otevři si about:config

2. Do vyhledávacího pole zadej browser.download.UseToolkitUI . Po nalezení na ni poklepej, čímž se její hodnota změní na "true" .

3. HOTOVO.

doplněno 06.04.13 21:45:

Popis dalších voleb zde.

doplněno 14.04.13 16:33:

A napsat to do adresního řádku Firefoxu tě nenapadlo?

chizuru*
hodnocení

Děkuji mnohokrát, přesně tak jsem to chtěla :)

misa504*

Jak otevřít about:config? Potřeboval bych to polopatě co a kam napsat. A potom i dále. Jak se nalezne browser.download.UseToolkitUI . Otevřel jsem START, dal spustit confg, pak jsem do pole napsal browser... a ukázalo se m ico posílám v příloze, nevím zda j e to dobře a nevím co dál.Děkuji.

Mozilla - Aktualizace? Nevidím stahovaní aj

Dejte si v prohlížeči (Firefoxu) nový panel a About:config napište do adresního řádku (tam jak píšete např. www.seznam.cz)

Potvrďte, že budete opatrná a v dalším okně nahoře do vyhledávacího řádku napište browser.download.UseToolkitUI.

Pak jak už psal praivo: Po nalezení na ni poklepej, čímž se její hodnota změní na "true".

Zavřete okno. hotovo

misa504*

...došel jsem k tomu to, dal jsem OK a stále prázdná stránka. Nevím tedy na co mám poklepat. Děkuji

Mozilla - Aktualizace? Nevidím stahovaní aj #2
praivo*

Na konci máš navíc tečku.

misa504*

Ach jo, já to zkopíroval i s tečkou na konci řádku. Už to funguje a omlouvám se. Spíše tomu všemu nerozumím, tak proto ty dotazy.

Moc díky za rady. Hezký večer.

hodnocení

0x

Ano je to aktualizací. Mě se v horním pravém rohu (napravo od řádku vyhledávače) objevila šipečka, která správce stahování otevírá.

chizuru*
hodnocení

Ještě by mne zajímalo, jestli k něčemu slouží v "Možnosti> Rozšířené> Síť" Mezipaměť webových stránek, protože tam čtu že mi to zabírá 1GB místa, jestli nebude vadit, když to dám na méně, přijde mi to celkem dost... Ale nejdřív by mne zajímalo k čemu to tam je, než s tím začnu něco dělat.

praivo*

Mezipaměť webu (web cache) slouží k dočasnému ukládání některých součástí webových stránek (např. obrázky), aby je prohlížeš při dalším načtení stránky nemusel stahovat znovu, čímž se snižuje objem přenesených dat a zvyšuje rychlost načítání stránek. Ovšem je dobré tuto paměť občas promazat, aby v počítači nebyly zbytečně uložené soubory ze stránek, které už nenavštěvuješ.

hodnocení

0x

Mi traky přestal ukazovat Správce stahování. Jen problikne poměrně velká modrá šipka vpravo nahoře. A pak je tam jen malá šipka, na kterou když kliknu, tak mi vyjede několik posledních stahování a nabídne mi otevření složky. ;) Musíme si na vylepšení zvyknout.

praivo*

Postup k vrácení starého správce stahování jsem napsal výše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]