Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si tuto hru, po vložení cz do mechaniky se nenačte instalace,podobná farmářská hra funguje v pořádku,mám win7 takže by s hrou němel být problém..
Jak nenacte? Jako sama nespusti? Nebo nespusti po kliknuti na spousteci soubor? Obsah CD jinak videt je?
V tento počítač by se měla zobrazit ikonka hry(ta se nezobrazí)a poté i autorun(instalace) jenže nic z toho nevyskočí a NB akorád hučí..
Nene, bráchovy to na notebooku šlape jako hodinky
ale na mém notebooku to zřejmě nepude(mechanika asi nebere CD)
A není to třeba DVD a ty tam máš jen CD mechaniku?
Jinak to že jedna mechanika si s poškozeným diskem poradí a druhá ne se stává - zvlášť pokud jsou ty počítače od různého výrobce.
Ano, momentálně jsem si toho díky vám všiml, na CD opravdu píšou DVD-rom
, nejspíš to opravdu bude tím, ale co mám potom udělat aby moje CD mechanika brala i DVD?
tak to jsem potom v prde...
ale díky za radu..
Vlastně né, za pár týdnu mi příjde z opravy stolní PC tak tam to snad rozjedu ![]()
Vždyť ty se dnes snad už ani nevyrábí
Nejjednodušší bude podívat se na kryt, tam by měl být nějaký nápis. Nebo třeba přes program Speccy zjistil model a na internetu najít, co je zač. A nebo prostě zkusit jiné DVD, jestli se načte.
Právěže jiné DVD nešlo...No inu hru jsem si teda dal s bráchovýho notebooku na flashku a stáhl do svého notebooku, instalace proběhla úspěšně, jenže hra nejde zpustit objeví se pouze modrá obloha(načítání) a konec..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.