Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka s usb vstupem

Od: robert777 odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer.Budu si kupovat sluchátka k počítači. Četl jsem o sluchátkách Genius-G500V které mají navíc i USB vstup.Jak využiji vstup u sluchátek? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Společnost Genius představuje herní sluchátka HS-G500V s funkcí vibrace, která se výborně hodí pro hráče na internetu. Ergonomický design s čelenkou má měkkou koženku, která zpříjemní delší používání. Funkce vibrace je poháněna z USB vstupu z vašeho počítače a činí hry zábavnějšími.

Spíš nevím, k čemu jsou ty vibrace*nevi*

dzordz*

Hráči mimo internet si nezavibrujou?*zed*

praivo*

Mně je to jedno, já je nepotřebuji, já mám na stole Logitech G27 :)

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, tak mělo by se jednat o sluchátka Genius HS-G500V. Jsou prý vhodná jako herní a jsou i s mikrofonem. Citace ze specifikace: "Funkce vibrace je poháněna z USB vstupu z vašeho počítače a činí hry zábavnějšími." Patrně to bude při hraní her trochu "škubat" s hlavou a má to být příjemné.

Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]