Dobrý den, chtěl bych poprosit o menší radu. Mám internetové připojení přes wifi, nejdříve sem měl venku nad oknem anténu a kabelem vyvedený do počítače a internet mi chodil krásně, když sem si chtěl něco stáhnout tak třeba 400kb/s nebyl problém. O vánocích jsem si pořídil notebook tak sem se rozhodl že si koupím ještě k tomu router abych internet chytal po celém baráku. Nechal sem tedy anténu tam kde byla a kabelem jí vyvedl do routru, tudíž by signál na internet měl zůstat nezměněn. Jenže když se teď připojim na notebooku na internet tak mi stránky chodí taky pěkně i rychle a je to tím že mam u wifi na notebooku plnej signál chycení routru ale jakmile si chci pustit něco na youtube.com nebo neco stáhnout tak mi ten signál klesne o 200% a já musim čekat třeba 20min než mi najede třeba jen na youtube.com jedna písnička a k tomu ještě se mi nezobrazí žádná jiná stránka vždy mi to píše že to načítá a pak tam skočí "error lander". tudíž já si ani nemůžu vychutnat žádná videa ani nic podobného co se stahuje. Můžete mi prosím poradit, čím by to mohlo být? děkuji
Nějak moc tě nechápu...nemotej tu 2 signály- jeden máš z APčka na baráku- to je signál na poskytovatele a druhý je pak z wifirouteru a to je ta tvá domácí síť. Signál ti taky neklesne jen proto že začneš něco stahovat, podle mě máš jen wifinu třeba jen rušenou. Zkusi ji nastavit jinak- jinej kanál tedy hlavně. A doufám že tam máš zabezpečení- WEB, mac adresy...
kosa*
jo zabezpečení tam mam. já nevim jak tě to mam vysvětlit ale prostě na monitoru mam ikonku která mi ukazuje sigál od počítače k routru a tu mam po vetšinu plnou, plnej signál, ale jakmile začnu stahovat tak mi třeba stahování běží půl min 300kb/s a signál je plnej ale po půl minutě toho stahování mi ten signál klesne třeba jen na dvě čárky a stahování mi ihned spadne na 30kb/s.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.