Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jelikož po pár letech používání Opery se mi zdá čím dál méně použitelná, teď už v ní pořádně nefunguje ani FB a nezačně stahování z ulož.to, rozhodl jsem se přejít na Chrome.
Všechno v pohodě, ale je tu jedna věc, co mě štve. Jak udělat, aby se po zavření všech listů zobrazila "úvodní stránka" místo ukončení prohlížeče? Ono by to nebylo tak hrozné, kdyby se to neukončilo i BĚHEM STAHOVÁNÍ.
Díky za rady, tohle je asi to jediné, co mě tam opravdu štve, jinak je to poměrně svižný a schopný prohlížeč.
Proboha miki, zrovna u tebe bych přechod na Chrome nečekal. Stáhni si spíš Firefox, u něj jsem nikdy s ničím problémy neměl.
Nevím, jestli se to vůbec dá někde nastavit, ale pokud zavíráte (poslední) okno běží nějaké stahování, tak se to zeptá, jestli chcete počkat na dokončení. Ano -> obsah zavíraného okna se nahradí správcem stahování.
doplněno 06.04.13 16:04:Jinými slovy, stahování se samo neukončí a prohlížeč se nazevře; ukončí se, pouze pokud tu otázku na dokončení stahování odkliknete.
doplněno 06.04.13 19:04:Aha, tak to jsem si asi nikdy nevšim.
ja pozivam google chrome aj mna to stvalo a v nastaveniach som nic nenasiel najlepsie je vzdy pred zatvorenim poslednej karty si otvorit novu kartu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.