Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google Chrome - nastavení

Od: mikihans® odpovědí: 8 změna:

Ahoj, jelikož po pár letech používání Opery se mi zdá čím dál méně použitelná, teď už v ní pořádně nefunguje ani FB a nezačně stahování z ulož.to, rozhodl jsem se přejít na Chrome.

Všechno v pohodě, ale je tu jedna věc, co mě štve. Jak udělat, aby se po zavření všech listů zobrazila "úvodní stránka" místo ukončení prohlížeče? Ono by to nebylo tak hrozné, kdyby se to neukončilo i BĚHEM STAHOVÁNÍ.

Díky za rady, tohle je asi to jediné, co mě tam opravdu štve, jinak je to poměrně svižný a schopný prohlížeč.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jsou na to rozšíření - např. Last Tab Standing

chrome.google.com/...

doplněno 06.04.13 18:43:

Aha, a teď jsem zjistil, že zrovna tohle mi nefunguje. Ale třeba najdeš jiné.

hodnocení

díky, nenapadlo mě, že by i na tohle mohlo být rozšíření, jedno jsem si stáhl a funguje přesně jak potřebuju! :)

hodnocení

1x

Proboha miki, zrovna u tebe bych přechod na Chrome nečekal. Stáhni si spíš Firefox, u něj jsem nikdy s ničím problémy neměl.

hodnocení

no jo, občas překvapuju *smich* zkusím ještě ten FF, dřív jsem ho používal, pak dlouhá léta Operu, ale ta se začínala s posledními verzemi tak srát, až mi přetekly nervy, takže hledám něco rychlejšího, co by díky doplňkům zvládlo aspoň to, na co jsem byl v Opeře zvyklý :)
dík za tip, ten Firefox mi snad sedne líp :)

dzordz*
hodnocení

0x

Nevím, jestli se to vůbec dá někde nastavit, ale pokud zavíráte (poslední) okno běží nějaké stahování, tak se to zeptá, jestli chcete počkat na dokončení. Ano -> obsah zavíraného okna se nahradí správcem stahování.

doplněno 06.04.13 16:04:

Jinými slovy, stahování se samo neukončí a prohlížeč se nazevře; ukončí se, pouze pokud tu otázku na dokončení stahování odkliknete.

doplněno 06.04.13 19:04:

Aha, tak to jsem si asi nikdy nevšim.

dusan0611*

ja pozivam google chrome aj mna to stvalo a v nastaveniach som nic nenasiel najlepsie je vzdy pred zatvorenim poslednej karty si otvorit novu kartu

hodnocení

právě, že při zavření karty se ukončí bez zeptání. Když zavírám křížkem v rohu, tak se zeptá, ale když omylem zavřu poslední otevřenou kartu (což v Opeře znamenalo otevření nové s rychlým přístupem), zavře se bez zeptání a stahování se přeruší *nevi*

doplněno 06.04.13 16:28:

to stejné dělá i Chromium

hodnocení

0x

Tam se to opravdu zavře bez varování. Tak si stahovací kartu shoď na lištu a otevři další instanci prohlížeče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]