Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na změnu hlasu?

Od: smoulinka13 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím neznáte nějaký program ke stažení, pomocí kterého bych si mohla změnit hlas ve videu? Potřebovala bych natočit video, kde mluvím a změnit si hlas, např jako šmoula atd.

Předem moc děkuji za odpověď!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x
smoulinka13
hodnocení

A neexistuje nějaký jiný program kde bych mohla ten hlas změnit z videa? U tohodle programu jsem to pochopila tak, že něco namluvím a následně změním hlas. Ale já bych potřebovala natočit video, a pak si tam upravit hlas...jako např. ve Windows Movie Maker, tam importuju video a pak si ho různě upravuju...zkusila jsem možnost "zrychlit na dvojnásobek" - to má taky šmoulí hlas, jenže je to až moc rychlý...neznáte nějaký takový podobný program, kde prostě importuju video a pak že bych si tam různě upravovala hlas? Moc těmto věcem nerozumím, budu ráda za jakékoliv rády, díky!

praivo*

Z videa musíš vytáhnout zvukovou stopu, tu pak upravit nějakým vhodným programem (změnu výšky hlasu umí třeba Audacity) a znovu vložit do videa.

smoulinka13
hodnocení

Jo takhle! Tak už jsem moudřejší...takže přímo z videa to nejde, musím z toho udělat mp3, upravit hlas a pak vložit do videa...jejda, to bude složitý :D tak díky za radu, zkusím to!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]