Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím neznáte nějaký program ke stažení, pomocí kterého bych si mohla změnit hlas ve videu? Potřebovala bych natočit video, kde mluvím a změnit si hlas, např jako šmoula atd.
Předem moc děkuji za odpověď!
A neexistuje nějaký jiný program kde bych mohla ten hlas změnit z videa? U tohodle programu jsem to pochopila tak, že něco namluvím a následně změním hlas. Ale já bych potřebovala natočit video, a pak si tam upravit hlas...jako např. ve Windows Movie Maker, tam importuju video a pak si ho různě upravuju...zkusila jsem možnost "zrychlit na dvojnásobek" - to má taky šmoulí hlas, jenže je to až moc rychlý...neznáte nějaký takový podobný program, kde prostě importuju video a pak že bych si tam různě upravovala hlas? Moc těmto věcem nerozumím, budu ráda za jakékoliv rády, díky!
Z videa musíš vytáhnout zvukovou stopu, tu pak upravit nějakým vhodným programem (změnu výšky hlasu umí třeba Audacity) a znovu vložit do videa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.