Zdravím, jde někde na facebooku zakázat informace o mém narození a mých narozeninách (v událostech atd.). Nechce se mi ani vyplňovat pravé datum, takže ani pak nechci ostatní špatně informovat. Dá se to? Nebo mám raději uvádět pravé datum?
otevřete si svůj Timeline, tam rozklikněte O mně, dál Základní informace - upravit. Tam si nastavíte svoje datum narození (klidně pravé) a pd tím je rozklikávací pole kde jsou nabídky na zobrazení datumu narození. A vedle je ještě rozklikávací pole kde si můžete vybrat, kdo může vidět tento záznam (datum narození) - Veřejný, Přátelé, Pouze já atd. Stačí vybrat správnou volbu a pak dole tlačítko Uložit.
j444
Díky, až budu doma, tak na to mrknu. Mě se povedlo zakázat zobrazení datumu na mém profilu (zdi) úplně dole, tak doufám, že toto jej zakáže všude a hlavně i u těch událostí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.