Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se stahováním přes torrenty

Od: akakakaka odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám menší - větší! - problém se sathováním přes torrenty. M8m nainstalovaný program Bitcomet, stáhla jsem ho zde: stahuj.centrum.cz/...

Jenže se mi zatím bez problému podařilo stáhnout jen jediný soubor. Nevím, čím to může být! Prostě si odtud: thepiratebay.se/... stáhnu nějaký torrent a že si ho tedy jsu stáhnout, jenže místo aby se objevila zelená šipečka jako tomu bylo před tím, objeví se jen žlutá šipka směřující dolů a nic se další půl hodiny neděje. Je to špatný program? Špatný torrent?! Děkuji moc všem za rady a odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bender*
hodnocení

0x

uvedomujes si, ze se tu ptas na radu jak porusovat zakony a legislativu Ceske republiky? Myslim, ze takove veci se tu ani resit nesmi.

anonym*

Ono je stahovani a sdileni pres torrent nelegalni? Asi ne. Nikde nenapsal co stahuje/sdili.

bender*

ono neni? tak to je pro me novinka. Torrenty sou nelegalni uz jenom kvuli principu, na kterem pracujou...

anonym*

torrent nelegalni v zadnem pripade neni. Nelegalni je, pokud pres nej sdilite autorska dila. Pokud pres nej sdilite svoje vlastni veci nebo volne siritelne veci, neni na tom nic nelegalniho.

Stahovni hudby a filmu je v CR take legalni, jen je nesmite dal sdilet. Coz odporuje principu torrentu.. Ale stahovat muzete.

luke237
Jak uz tady anonym napsal, na Bittorrentu neni nic nelegalniho. Je to jen zpusob, jak stahovat data. Stejne jako FTP nebo HTTP nebo desitky dalsich protokolu na prenos souboru.

luke237
hodnocení

0x
Zkus kliknout na ten torrent odkaz pravym tlacitkem, pak "ulozit jako"; vyber kam chces ten torrent soubor ulozit a az se ulozi, tak na nej 2x klikni. Mel by se otevrit Bitcomet a zacit stahovat ten obsah toho torrent souboru. Napis, jak to jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]