Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám nainstalovaný program Eset Smart Security 6. Program mi hlásí že končí za 6dnu a že si jej mám koupit ale to já nechci kupovat. Mužete mi poradit co dělat? Odinstalovat a nainstalovat jiný. Ale který je bezplatný a bude mi chránit počítač proti virum atd.Děkuji.
Pokuď nemáte,tak si nainstalujte Revo Uninstaller,pomocí něj odinstalujte antivir a pak si nainstalujte nový,osobně se přiklánim k Microsoft Security Essentials
Za mě zase Avast! nikdy. Zpomaluje počítač, pořád ukazuje nějaká okna (s informací o aktualizaci nebo reklamou), která se cpou nade vše, což třeba při hře dokáže dost nas*at, když se její okno najednou minimalizuje a vyskočí "Databáze byla aktualizována."...
doplněno 06.04.13 12:27:Co se týče ochrany, zatím chrání mininálně stejně dobře jako Avast! (podle MBAM).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.