Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vrátit IE8?

Od: brunecova® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Potřebovala bych poradit jak postupovat, protože PC moc nerozumím. Dnes ráno (brzo) se mi na liště zoobrazilo upozornění na novou aktualizaci - důležitá. Chtěla jsem právě vypnout PC, tak jsem aktualizaci stáhla. Po stáhnutí aktualizace jsem zjistila, že už nemám IE8, ale IE10. Vůbec mi nevyhovuje a chtěla bych zpět IE8. Proto vás prosím, aby jste mi poradili, jak nejjednodušeji to udělat. Myslíte, že by mi pomohlo např. nastavit v PC vrácení o den zpět? Pokud ano, tak prosím o napsání podrobného postupu. Přijdu o maily z dnešního dne a o fota včera stažená do PC? Při psaní jsem zjistila, že mi nejdou v textu udělat odstavce. Děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Velmi stručná odpověď: nedělejte to, nechte si IE10.

Jinak to tedy najdete ze startu, Programy a funkce, Zobrazit nainstalované aktualizace. Tam ji budete moci odebrat, dá se to i přímo seřadit od nejnovějších.

k199
hodnocení

0x

Jestli chcete zpátky IE8 tak tu IE10 pravim tlačítkem odinstalujte a potom by se vám měla objevit tabulka jestli chcete zpět tu IE8, a když to nepomůže tak jďete na start (všechny programy), najděte tam tu IE10 a zase pravim tlačítkem odinstalovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]