Dobrý den, chtěl bych poradit jak mám propojit pc s televizí. Grafickou kartu mám (GeforceFX 5500) eshop.kak.cz/... je u ní psaný, že to má tv out, předpokládám že to musí mít. Monitor mám LCD a televizi (LG29FS2BLX) sporilek.cz/... Ale teď co ktomu dokoupit: jaký kabely atd... prosím za rady děkuji.
Doporučil bych nejdříve zkusit propojení tim krátkym S-video kabelem co jsi jistě dostal ke grafice. Zvuk pokud máš na tv vstupy cinchce tak buď propojit výstup ze sluchátek na ty cinche a nebo přehrávat zvuk přímo na repro u pc...
jestli máš klasický činč kabel tak ti stačí koupit redukci s s-video na činč která stojí 20-30 kč propojíš to na tv dáš AV a v počítači nastavíš třeba klonovat obraz a jedeš, já takhle hraju hry a na televizi s úhlopříčkou 72 cm se to hraje fakt bezva a zvuk si nech zatí, zbedýnek a potom si to dej časem třeba z TV já mám zvuk z počítače a obraz na TV a zatím mi to tak stačí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.