Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Můj známý mi bude sestavovat nový pc a řekl mi,abych si důležitá data přesunula z disku C na D.
Vůbec nevím, která data mám přesunout a pokud něco chci přesunout, tak mi to napíše, že jestli to opravdu přesunu, že můžu znemožnit práci některých programů! Poraďte mi prosím, která data mám,musím nebo nemám přesouvat. Děkuji.
S největší pravděpodobností téměř se rovnající jistotě jsou to vaše vytvořené soubory, texty, fotky, postahované a j, Těžko někdo cizí může říct, co si tam kdo dá. Jistě ne programy, i když programy v rezervě mám, ale nenainstalované. Jinak na C má být jen to, co potřebuje počítač k chodu, užívané programy.
doplněno 05.04.13 15:05:Z toho Program files nic, pokud tam z vlastní vůle nebyly dány soubory.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.