Nejste přihlášen/a.
Dobrý den!
Potřebovala bych minutky na Plochu, stáhla jsem si tyto slunecnice.cz/... , nastavila je na 2 minuty a zazvonily mi za 1,5 minuty. Testovala jsem je 3x. Jiné jsem už nenašla. Nevíte o nějakých jiných, které by byly přesné? Děkuji
Jedns varianta je toto stahuj.centrum.cz/...
a nebo bych mohl nabídnout prográmek, který jsem kdysi někde stáhnul (najít ho na netu nemůžu) - jsou to hodiny, budík i stopky, neinstalují se, dají se shodit klikem na lištu, kde ukazují to, co je nastaveno s odpočtem - pokd by o ně byl zájem, dejte vědět, musel bych vám .exe soubor nahrát na ulozto, kde mám účet
screen:
screen:
doplněno 05.04.13 16:06:stopky jsou ke stažení zde: ulozto.cz/...
Opravený odkaz...
doplněno 05.04.13 14:10:...stáhnu, extrahuji, spustím. Ovšem tato minutka asi nějak zaokrouhluje na celou minutu systémového času a nepočítá se sekundami, takže její "přesnost"je velmi diskutabilní...
...šikovnějsí programátor by jistě zvládl během chvíle naprogramovat něco funkčního...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.