Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Policejní vir-jak se ho jednoduše zbavit

Od: mana01 odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám v pc "policejní vir" a netuším , jak se ho zbavit. Zkoušela jsem postup dle nějakých stránek windows(1.nouzový režim, 2. star+R, nainstalovat cosi atd.) ovšem nejdále jsem došla do nouzového režimu a tím to končí. Jak jste asi poznali, jsem naprostý pc antitalent zelenáč, takže kdybyste měli nějakou speciální radu pro někoho, jako jsem já, tak ji veleráda uvítám, pokud za to nebudu muset dát prachy. Mimochodem, na ostatní účty v pc se normálně dostanu, je to jenom na mém, nepomohlo by, kdybych ten svůj vymazala a zkrátka si vytvořila nový? Tak jednoduché to asi ale nebude, jak tuším...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mana01
hodnocení

Tak jo, omlouvám se, až teď se dívám, že tu těch dotazů ohledně tohoto viru je spousta, tak si je projdu, snad to bude ok. Inteligence nade vše*vezen*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]