Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou si vybrat tašku na notebook?

Od: ivana525* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, sháním tašku na svůj notebook. Na co mám koukat při jejím výběru? Doporučujete nějaké materiály, případně značky? Ideálně s cenou do 1000 Kč, notebook má rozměry 15,6". Převážela bych ho v ní hlavně do školy.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aligator321*
hodnocení

1x

Ahoj tašky jsou dnes spíše o designu než o čemkoliv jiném já jsem si oblíbil shop http://brasnicky.cz/ párkrát jsem tam už nakupoval tašku na notebook batoh a tak a vždy jsem tam našel originální věci. Je dobré si notebook nejdřív změřit a pak porovnat s rozměry brašny protože každý výrobce notebooku má trochu jiné rozměry na tvůj by měli sedět brasnicky.cz/... Já mám osobně Caselogic a je fakt dobrý...

mowla*
hodnocení

0x

Počítače nesnáší vlhkost a nárazy jim taky nedělají dobře - takže primárně vybírej podle vodo(vlhko)odolnosti pozdra a jeho mechanické odolnosti - ideálně přímo vprodejně, aby sis tašku mohla ´osahat´. Druhotně si vyber barvu, která se ti líbí... ;)

Podepopisu nevypadá špatně třeba toto - mironet.cz/... , ale v ruce jsem ho neměl.

buss
hodnocení

0x

Stačilo se před 20 min. dívat na TV 1. Podívat se do záznamu.

smrcina
hodnocení

0x

Ivčo, vše nej k svátku...! osobně doporučuji pevnou tašku s popruhem, protže ty neoprénové pouzdříčka jsou pro mě tak nějak moc jemné... často hážu do kabely-batohu spoustu věcí, a nejsem si jist, zda by neopren vydržel tlak... takže dneska seženeš tašky velmi levně, tady jsem našel třeba tuhle klasiku... interlink.tsbohemia.cz/... poukd ale toužíš spíš po designovém kousku najdeš třeba i takovýto - interlink.tsbohemia.cz/... ale jak říkám neoprén no..

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Já mám tuhle: alza.cz/...
Používám ji už 4 roky každý den do práce a všechno v pohodě.

hodnocení

0x

Tak první bych si asi stanovil jestli chci brašnu se zipem po celém obvodu a nebo jen jako tašku.Vsunování notebooku se shora.V poslední době je těch celozipu méně což je hodně špatně.Osobně používám již druhou celozipovou a z praktického hlediska je naprosto perfektní a hlavně je v ní notebook stabilní, jelikož lze "uvázat".

Nyní mam nový noteb Lenovo Z 580 a mám baršnu :

kasa.cz/...

marcela808*
hodnocení

0x

Já mám tuto damska-taska-na-notebook./..., je to značka Abags a je opravdu super. Stála kolem 500 Kč, má silné polstrování, je voděodolná, doplněná kapsou a ramenním popruhem. Z materiálů je pak super ještě neopren, ale to už je o něco dražší záležitost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]