Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký tablet pro děvče 9 let?

Od: ernie® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Moje známá chce devílileté dceři k Vánocům koupit tablet a obrátila se na mne. Problém je v tom, že o tabletech téměř nic nevím narozdíl od PC hardwaru. Když jsem chtěl od známé aby mi specifikovala, co na něm bude dítě dělat a k čemu jej používat, tak řekla že internet, nějaké jednodušší hry a do školy. Zejména mě zajímá, jaké jsou u tabletů možnosti připojení k internetu (wifi, mobil) jeho rychlosti atd.

Navržena částka byla do tří tisíc, ale myslím si, že to bude stroj na úrovni mobilu a tablet za devět tisíc pro dítě? To už raději postavím počítač.

Děkuji za rady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniell*
hodnocení

2x

Za tři tisíce se dá samozřejmě sehnat také tablet ale nebude takový jako za 9000 ale mezi nama dítěti stačí i ten za necelé 3 000Kč. Za 3000 Kč to bude tablet z operačním systémem Android zde vám radím dívejte se po novějších s androidem alespoň 4.0 dají se pořídit slušné tablety za tu cenu ale musíte udělat kompromis tablet bude dobře vybaven a bude mít dobrý procesor ale bude mít horší dílenské spracování takže bych zde na detaily jako vrzajicí zadní kryt a podobně nehleděl. Podívejte se zde tablety.heureka.cz/... jejich tam plno všechny do 3000 kč

plechacek*
hodnocení

1x

Doporučil bych pěknou knížku. Chudák dítě:( Ochudíte ho o spoustu věcí

daniell*

Na tabletu se dají stahovat tisíce knich z veřejných online knihoven a to zcela zdarma.

hodnocení

Myslíte si, že nedostává knihy? Má jich spoustu.

eb*
hodnocení

0x

nic nic ne vžadnem připadě

daniell*

Váš příspěvěk chápu tak že nechcete aby rodiče kupovali dítěti tablet nebo aby nekupovali levný tablet? V obou případech bych s vámi nesouhlasil 1) doba se posouvá děti jsou modernější technologie si rychle a agresivně získaly místa v našich domácnostech , tablet je užitečným zařízením krom toho že na něm dítě muže hrát hry rozvíjí také jeho technické myšlení a motoriku a v životě se mu bude hodit to že umí ovládat takový to hardware.

2) Ne každý si může dovolit koupit tablet za 9000-15 000 Kč a dítěti bych ani takto drahý tablet nepořizoval ani začátečníkovy bych ho nepořizoval přece jen je lepší koupit pro dítě levnější tablet přece jen se časem poškrábe a určitě mechanicky poškodí a přece jen většině rodičů by asi stresem vypadali vlasy kdyby viděli jak jde dítě s "plackou" v ruce za 15 000 kč *smich*.

tommy*
hodnocení

0x

Doporučuju spíš koupit mobil než tablet,protože tablet nedáte do kapsy a na hry a na internet má počítač.Ale když iž na to přišla řeč a dítě to chce na internet tak tu je velice levná varianta: alza.cz/...

(přečtěte recenze)

daniell*

dobrý chytrý telefon do 3 000 Kč? Kde a jaký *smich* přece jen tablet je tablet a ten se dobrý do 3000 Kč opravdu sehnat dá ale chytrý telefon v žádném případě.

hodnocení

Děkuji všem za názory, již jsem to probral s dotyčnými, má to být takový jednoduchý pomocník na psaní a internet, později bude laptop. Takže již víme přibližně co a jak. Opravdu děkuji za názory, pomohli jste mi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]