Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafika Zotac nvidia

Od: bohdana* odpovědí: 3 změna:

zdravím koupil jsem si tuhle grafiku alza.cz/... když jí dám do zakladni desky ASUS P5KPL-CM tak se strašně hřeje nevite čím to je děkuji předem

doplněno 12.04.13 12:27:

neudržím na tom ruku

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nadměrná teplota je "normální" u grafické karty s pasivním chlazením. Měla by to vydržet, ale doporučuje se přídavné chlazení (alespoň skříně). Zdravím!

doplněno 12.04.13 13:00:

Ta teplota může být v klidu klidně 60 až 80 stupňů a při hraní her i 90 nebo 100 stupňů. Lepší je pořídit si přídavné chlazení (takže ventilátor a z pasivního i tichého chlazení uděláte aktivní a hlučnější).

bohdana*
hodnocení

díky za odpověď dám tam chladič

hodnocení

1x

kdysi jsem měl pasivní Ati Radeon 9200,na tom by se mohly vejce smažit.Nebyl nikdy problém,ale později jsem přidal na ten chladič mallý ventilátorek :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]